Ubisoft’un çevrimiçi servis odaklı geliştirmek üzere olan Assassin’s Creed oyunlarından yeni bilgiler elde edildi. Ubisoft’un patronu oyunun ücretsiz olmayacağını dile getirdi. 

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Ubisoft’un geçtiğimiz aylar içerisinde doğrulanan yeni Assassin’s Creed oyunundan yeni bilgiler elde edilmeye devam ediyor. Infinity adı ile geliştirilmekte olan bu heyecan verici oyun, endüstride standart hale gelen çevrimiçi servis odaklı bir geliştirme içerisindedir. Ubisoft’un yatırımcı kazanç toplantısı kapsamında elde edilen yeni bilgiler, hayranlarını hem de üzecek hem de mutlu edecektir. 

Assassin’s Creed Infinity, ücretsiz olarak oynanmayacak

2 1

Assassin’s Creed Infinity’nin sızıntıları çıktığı günden bu yana oynaması ücretsiz olacağı ve çok oyunculu oynanışı temel alacağı düşünülüyordu. Fakat yatırımcı kazanç toplantısından elde edilen bilgiler, bu bilgilerde de değişiklik yapılıyor. Ubisoft’un patronu Yves Guillemot, Infinity’nin oynaması ücretsiz halde olmayacak. Aynı zamanda Guillemot, oyunun hikâye temelli olacağını, inovatif bir oyun olacağının, diğer Assassin’s Creed oyunlarından sevilen elementlerini içinde barındıracağını ve devasa bir oyun olacağını dile getirdi. 

3

Assassin’s Creed Infinity ile ilgili olarak pek çok bilgi bulunmuyor fakat oyunun ana geliştiricileri Ubisoft Montreal(Origins, Valhalla) ve Ubisoft Quebec(Syndicate, Odyssey) olacak. Assassin’s Creed Infinity’nin hala geliştirme aşamasının başlarında olan ve birkaç yıl daha oyuncuların karşısına çıkmayacağı da elde edilen bilgiler arasındadır. Fakat Assassin’s Creed Valhalla 2021 yılı boyunca ikinci yıl güncellemeleri ve genişleme paketleri almaya devam edecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir