Ubisoft tarafından geliştirilen yeni popüler oyun Assassin’s Creed Chronicles Trilogy ücretsiz oldu. Yeni oyunu ücretsiz bir şekilde indirerek oynamak istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

Assassin’s Creed Chronicles adı ile piyasaya sunulan oyununu ücretsiz olduğunun duyurulması ile birlikte yeni oyun serisine ilgi yeniden arttı. İlk olarak 21 Nisan 2015 tarihinde yayınlanan oyunda geliştirici olarak Climax Studios ile Ubisoft Montreal yer alıyordu. Yenilenen sürümde ise Assassin’s Creed Chronicles Trilogy olarak 3 oyunu bir arada sunan Ubisoft, 409 TL etiket fiyatına sahip olan oyunlara ücretsiz erişim erişimin yolunu açıkladı. Böylece isteyen tüm oyuncular yeni üçlemeyi indirerek ücretsiz bir şekilde oyunları oynayabilecek.

12 Kasım’a kadar ücretsiz bir şekilde indirilebilecek Assassin’s Creed Chronicles Trilogy, aksiyon ve macera türünün dünyadaki en popülerlerinden bir tanesi. Bu nedenle de kısa süre içerisinde büyük dikkat çeken ve oyuncuların ilgi gösterdiği yeni oyunu sizler de indirerek deneyebilir ve oynayabilirsiniz. 

Ücretsiz Assassin’s Creed Chronicles Trilogy nasıl indirilir?

Assassin’s Creed Chronicles Trilogy üçlemesini indirmek isteyenlerin öncelikle https://store.ubi.com/tr/assassin-s-creed–chronicles–trilogy/57062ec488a7e316728b46a2.html adresine giriş yapması gerekiyor. Bu bölümde ise aşağıdaki görselde de görülebileceği özel bedava al seçeneği kullanıcıların karşısına çıkmakta. 

BEDAVAAL

Bedava al seçeneği seçildikten sonra ise kullanıcıların Ubisoft hesabı ile giriş yapması gerekiyor. Hesabınız bulunmuyorsa, hesap oluştur seçeneğinden öncelikle hesabınızı oluşturmanız ve daha sonrasında hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız yeterli. Giriş işlemleri başarılı bir şekilde tanımlandığında ise kullanıcıların hesap kütüphanesine oyun eklenmiş oluyor. Böylece dilediğiniz zaman indirerek oynayabileceğiniz Assassin’s Creed Chronicles Trilogy, her zaman için kullanıma hazır durumda olacak. Yeni oyun oynamak isteyenlerin sistem gereksinimlerine de göz atması öneriliyor. Özellikle yüksek performans ile oyunu oynamak isteyenlerin ekran kartı ve işlemci konusunda iyi bir donanıma sahip olması gerekli.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi:Windows 7 Service Pack 1 (32/64 bit)
İşlemci:Intel Core Duo E8200 / AMD Athlon II X2 240 – 2.8 GHz
Bellek:2 GB RAM
Ekran kartı:NVIDIA GeForce GTS450 ya da AMD Radeon HD5770
Ekran kartı belleği:1 GB VRAM ile Shader Model 5.0
DirectX sürümü:Versiyon 10
Depolama alanı:4 GB kullanılabilir alan
Ses kartı:DirectX uyumlu

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim sistemi:Windows 10 (32/64 bit)
İşlemci:Intel Core i3 2105 ya da AMD Phenom II X4 955 – 3.2 GHz
Bellek:4 GB RAM
Ekran kartı:NVIDIA GeForce GTX 470 ya da AMD Radeon HD5870
Ekran kartı belleği:2 GB VRAM ile Shader Model 5.0
DirectX sürümü:Versiyon 10
Depolama alanı:4 GB kullanılabilir alan
Ses kartı:DirectX uyumlu

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir