Mobil kullanımlar için dayanıklılığın arttırıldığı Acer TravelLite modeli tanıtıldı. Acer yeni modeliyle daha güçlü bir modeli piyasaya sunuyor.

Acer, iş kullanıcılarına yönelik yeni modelini tanıttı. Acer TravelLite, mobil kullanımlar için özel detaylara sahip. Öyle ki sürekli taşınabilir bilgisayarlardaki en büyük handikabı ortadan kaldırmak isteyen Acer, askeri dayanıklılık sertifikasıyla kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunuyor. Taşınabilir ve uygun fiyatlı model olarak öne çıkan Acer TravelLite, özellikleriyle de iddialı.

Acer TravelLite Özellikleri

Acer TravelLite, segmentindeki diğer modellere göre daha avantajlı yapıda. 1.34 kg ağırlık ile gelen model inceliği ve hafifliği ile fark yaratıyor. Alüminyum gövdenin kullanıldığı yeni modelde, askeri standart sertifikası olarak bilinen MIL-STD 810H ile koruma sağlanıyor. Full HD çözünürlükte 14 inç LCD ekran ile kullanılacak olan bilgisayarda parlamayı önleyici özel bir kaplama da kullanılmış.

Askeri Dayanıklılık Sınıfındaki Acer TravelLite Tanıtıldı
Askeri Dayanıklılık Sınıfındaki Acer TravelLite Tanıtıldı

Aydınlatmalı klavyesiyle kolay bir kullanım sunan Acer TravelLite, sıvı dökülmelerine karşı da özel bir koruma var. Böylece yanlışlıkla su teması olsa dahi dizüstü modeli bu konuda oldukça iddialı yapıda. Full HD web kamerası, TPM 2.0 ve güvenlik için özel kilit yuvasıyla birlikte gelen TravelLite modeli, markanın bugüne kadarki en iddialı modellerinden birisi.

Acer TravelLite Teknik Özellikleri

Cihazın teknik özelliklerinde ise 12. nesil Intel Core i5 işlemci ilk olarak göze çarpıyor. 64 GB’a kadar RAM desteği ve 1 TB SSD depolama ile kutudan çıkacak olan bilgisayarda, batarya konusunda da seçenek sunuluyor. 36WHr 3 hücreli Li-ion ve 49WHr 4 hücreli Li-ion olarak 2 seçenekten birisini seçebilecek kullanıcılar, şarjda da 45W ve 65W adaptörler arasından seçim yapabiliyor.

Windows 11 işletim sistemiyle çalışan cihazdaki bağlantılar ise şöyle; Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, USB 3.2 Type-A ve USB 3.2 Type-C.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir