Arvento, mobil teknolojiler ve filo telematik çözümlerini geliştirip üretmeye adamış bir teknoloji şirketidir. Son 18 yıldır Türkiye’de pazar lideri ve Dünya da önde gelen markalarından biridir. Aksigorta, Sabancı Holding’e ait uluslararası sigorta şirketidir.

Aksigorta ve Arvento kurdukları yeni işbirliği ile müşterilerin güvenli ve ekonomik sürüş deneyimlerini avantajlarla buluşturuyor. Aksigorta, aracında Arvento takip cihazı kullanan müşterilerine kasko poliçesi ya da yenilemlerde  %20 indirim sunacak.

ISBIRLIGI
Arvento ve Aksigorta’dan Yeni İşbirliği Geldi

Arvento ve Aksigorta İş Birliği

Daha çok müşteri odaklı yaklaşımlarıyla ve onların ihtiyaç ve taleplerine göre hizmet ve ürünler sunan Aksigorta, Türkiye’de geliştirdiği araç takip sistemleri sektöründe Dünya’nın öncü markaları arasında yer alan Arvento işbirliğine göre, araç takip sistemi kullanan 1-10 araç sahibi işletmeler poliçe ve kasko poliçesi yenilemelerinde %20 indirim avantajına sahip olacaktır. 

İşbirliğinin detaylarına göre, Arvento araç takip cihazı abonelik süresinin bitmesine en az 6 ay kalan kullanıcıların her cihaz için 1 defa olmak üzere indirimden yararlanabilecek. Arvento kullanan müşteriler, sigorta işlemlerinde maliyet avantajı elde edebilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir