Youtube Music’te yenilikler bitmiyor. Yeni gelen özellikle beraber artık her şarkının yanında dinlenme sayılarını da görebileceksiniz. Çalma listelerinin kapak resimleri için sunulan yapay zeka desteği sayesinde daha fazla kullanıcıya ulaştırılıyor. Aslında şarkıların dinlenme sayılarını daha öncede görebiliyordunuz ancak güncellenen arayüz sayesinde daha kullanışlı bir hale geldi. Öncesinde şarkının detaylarına ulaşmak için menüye gitmek gerekirken artık albüm veya çalma listesinin arayüzlerinde ve şarkı isimlerinin yanında dinleme sayılarını görebiliyoruz. Yeni gelen bu değişiklikle beraber Youtube Music’in sunduğu deneyim, ana uygulamanın sunduğu deneyime biraz daha yaklaştı. Ancak bazı kullanıcılar yeni eklentiden pek hoşnut değil bu durumun tersine dinlenme sayısının web üzerinde gösterilmesini daha kullanışlı buluyorlar.

unnamed
Artık Youtube Music’te Dinlenme Sayılarınızı Görebileceksiniz

Youtube Music’te Birbirinden Farklı Dokuz Tema Seçeneği

Çalma listesi kapak resmi oluşturma aracı daha fazla kullanıcıya açılıyor. Çalma listesini görüntülerken kapak resminin sağ alt kısmında bulunan kalem ikonuna tıkladığınızda birbirinden farklı dokuz tema seçeneği ile karşılaşıyorsunuz. Bu temalar şu şekilde: Döngüler, Renkler, Ruh Halleri, Seyahat, Doğa, Manzaralar, Hayvanlar, Fantazi veya Yiyecek ve İçecekler.

Tema seçimini oluşturduktan sonra bir veya üç unsuru değiştirebileceğimiz bir bilgi istemi oluşturuluyor. Şuan kullanıcılara sunulan seçenekler olmasa da rastgele butonuyla tüm seçimlerimiz Youtube bırakılabiliyor. Yedi seçenekten birini seçmek istemezseniz en son orjinal albüm kapağınıza geri dönebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir