Apple’ın Haritalar uygulaması Google’ın Haritalar uygulamasına kıyasla daha özgün hale getirilmeye çalışıyor. Yeni detaylı şehir görünümü büyük ilgi göreceğe benziyor.

Apple Haritalar Apple Inc. tarafından geliştirilen bir web haritalama servisidir. Araba, yaya ve toplu taşıma ile navigasyon için yol tarifleri ve tahmini varış süreleri sağlar. Apple Haritalar ayrıca, kullanıcının  yoğun nüfuslu şehir merkezlerini binaların ve tesis modellerinin 3B manzarasında keşfetmesine olanak tanıyan benzersiz bir Flyovers modu da içermektedir.

Haritalar uygulamasında, konumunuzu harita üzerinde bulabilir ve istediğiniz bilgileri görmek için yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz. Haritası, yükseklikler, yollar, ağaçlar, binalar, ara noktalar ve desteklenen diğer modeller ve seçilen şehirler hakkında gelişmiş bilgiler sağlar.

Apple, Haritalar’ın detaylı şehir görünüm özelliği ile Apple Haritalar şehir görünümü genişletiliyor. Şirketin en son yeniliği artık yolculuğunuz boyunca ek iç görüler ve bilgiler sunuyor.

harita 1280x720

Güncellenen Apple Haritalar, kullanıcının özellikle yurtdışında  popüler olan yerlerin çok daha detaylı ve özel olarak tasarlanmış 3D modellerini görmesini sağlıyor. Böylece özellikle gezginler ve yeni yerler keşfetmek isteyenler için Apple Haritalar daha kullanışlı hale geliyor. 

Yeni Apple Haritalar güncellemesindeki ayrıntılı şehir görünümü, yol işaretleri, binalar, ticari alanlar, arazi örtüsü, ağaçlar, halka açık caddeler ve daha fazlasının ayrıntılı görünümlerini içermektedir. 

Apple’ın yeni Haritalar şehir görünümü şu anda yalnızca birkaç ABD eyaletinde kullanılabilmektedir. Yeni görünümün Avrupa ülkeleri ve Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise belli değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir