Apple Watch Series 10’un tanıtılmasına yaklaşık olarak dokuz ay kaldı. İlk Apple Watch’un müşterilere sunulmasının üzerinden tam tamına on yıl geçmiş olmasından dolayı Apple’ın bu sürümde önemli yenilikler ile karşımıza çıkabilir.

Yeni tasarım ve özellikler değişiklikleri ile ilgili raporları duymuş olsak bile, iyi bir geçmişe sahip bir sızıntı kaynağı ve bir Apple koleksiyoncusu olan X kullanıcısı KosutamiSan, “Yeni nesil Apple Watch’un konektörleri yeniden tasarlandı. Eğer halen eski kayışlarınız varsa, onları satın” ifadelerinin yer aldığı bir tweet yayınladı.

Apple’ın Apple Watch Series 10’u yeniden tasarlama düşüncesini ilk kez duymadığımızdan dolayı bu olasılığın oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Bloomberg’den Mark Gurman da Apple Watch’un onuncu yıldönümüne özel Apple’ın büyük bir revizyon planladığını söylemişti Şirket, kayış bağlantı mekanizmasını yenileyerek Apple Watch Series 10’a özel daha ince bir kasa üzerinde çalışıyor olabilir.

Manyetik kayış bağlantı sistemi gelebilir

Apple Watch’a manyetik kayış bağlantı sistemi gelebilir

Gurman’ın konu ile ilgili kaynakları, Apple’ın var olan kayışlarının fazla yer kapladığını ve daha büyük bir pil veya diğer bileşenler eklenerek yeniden tasarlanabilineceğini söylüyor. Cupertinolu dev, eski kayışlar ile geriye yönelik uyumluluğu sona erdirecek olsa da başka iyileştirmeler sayesinde gelebilecek olan bir manyetik kayış bağlantı sistemi düşünüyor olabilir.

Apple, on yılı aşkın bir süredir Apple Watch müşterilerine geriye dönük kayış uyumluluğu sunmuş olsa bile , şirketin sonunda yeni bir deneyim için bağlantıları değiştirmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Her ne kadar bu değişiklik bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak olsa da, tüm teknoloji ürünlerinin büyük değişiklikler ile karşı karşıya olduğunu unutmamak gerekiyor.

Apple, iPhone’un onuncu yıl dönümüne özel bir bağlantı değişikliği yapmadı. Ama iPhone X ile tam ekran tasarım, yeni paslanmaz çelik kaplama ve Face ID teknolojisi sundu. Kısacası Apple Watch Series 10, akıllı saat serisine büyük bir yenilik getirebilir ve yıllar boyunca topladığınız tüm kayışlara malesef veda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir