Bloomberg’in yayınladığı rapora göre Apple daha önceleri gelecek yılın başlarında satışa sunacağını duyurduğu  Apple Vision Pro’nun lansmanı için Apple perakende bölümünde bazı planlamalar devam ediyor. Yayınlanan raporda, Vision Pro’nun en azından başlangıç aşamasında randevu ile satın alınabileceği yönündeki detay dikkat çekiyor.

Kullanıcıya Uygun Vision Pro

Apple çalışanları, müşterilerin memnuniyeti için kendilerine en uygun kafa bandı ve ışığa sahip bir Vision Pro alabilmelerinde yardımcı olacak. Apple perakende çalışanlarının yapacağı bu hizmet, Apple’ın şimdiye kadar tanıttığı bir ürün için lojistik açıdan en karmaşık sunum olacak. Sunumun müşteriye uygun olabilmesi ve bu karmaşıklığı gidermek amaçlı perakende satın alımlar için randevu alınması gerekecek. Satış öncesi deneme sürümü ve müşteriye en uygun aksesuarların seçilmesine yardımcı olunabilmesi için mağazanın özel bir alanını ayıracak.

İlk sürüm ABD’ye özel olacak

Üretici şirket, Vision Pro’nun en azından 2025 yılına kadar üçüncü taraf  perakende satış noktalarında satılmasını ön görmüyor. Vision Pro için talep olursa müşteriler online olarak ürünü temin edebilecekler. Apple kullanıcıların yüzleri için uygun boyutta doğru aksesuarların seçimlerinde yardımcı olabilmesini amaçlayarak yüz tarama uygulaması geliştiriyor. Ürün piyasaya sürüldüğünde ilk olarak ABD’ye özel olacak ancak Apple, 2024’ün sonuna gelmeden diğer ülke pazarlarında da satışa sunacağının sözünü verdi

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir