Apple bugün, ABD’deki müşterilerin artık şirketin online mağazasında iPhone alışverişi yaparken canlı bir video görüşmesi üzerinden Apple Uzmanları ile iletişime geçebileceklerini duyurdu. Bu yeni hizmet sayesinde müşteriler en yeni iPhone modelleri ve özellikleri, iOS’a geçiş, takas teklifleri, operatör fırsatları ve kredi seçenekleri hakkında daha fazla bilgi elde edebiliyor.

Apple uzmanı da bizi görecek mi?

Bir uzmanla video üzerinden alışveriş yapmak için Apple’ın web sitesindeki iPhone Alışverişi sayfasında her gün Pasifik saatiyle sabah 7’den akşam 7’ye kadar hizmet veriyor. Tek yönlü oturum sırasında, bir Apple ekip üyesi kamera karşısında olası yanı sıra ekranı da paylaşılabilecek, müşteri herhangi bir Apple ürünü için görüşmek istediğinde temsilciyi görebilecek ancak satış temsilcisi müşteriyi göremeyecek Apple, video oturumunun “güvenli ve emniyetli” olacağını garanti ediyor.

Apple ile görüntülü görüşme

Apple’ın online mağazasının yöneticisi Karen Rasmussen Salı günü paylaşılan bir basın açıklamasında şunları söyledi:

” Müşterilerimize daha da kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için sürekli olarak yenilikler yapıyoruz. Ekibimiz Uzmanları Video Üzerinden Alışveriş yapmak isteyen müşterilerle iletişim kurmaktan ve onlar için en uygun iPhone modelinin hangisi olduğunu öğrenirken benzersiz bir deneyim sunmaktan heyecan duyuyor”

Apple’ın sanal mağazası, müşterilerin telefon, çevrimiçi sohbet veya Amerikan İşaret Dili görüşmesi yoluyla bir uzman ile bağlantı kurmasına izin vermeye devam edecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir