Apple, İphone 14 serisiyle birlikte herhangi bir ağ bulunmayan yerlerde de kullanıcıları yalnız bırakmıyor ve uydu iletişimini kullanarak sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Ünlü şirketin uydu hizmetlerinde son adımıysa Verizon’la yaptığı anlaşma oldu. Apple, İphone 15 serisini tanıttığı etkinlikte AAA servis desteğini de duyurmuş, Amerika’daki İphone 14 ve İphone 15 serisi sahiplerine 2 yıllık ücretsiz AAA acil durum servis imkanı vermişti. 2 yıllık süre aktivasyondan itibaren başlıyor.

Hücresel ağ ve Wifi bağlantısı dışında olunca kullanılabilen uydu hizmetlerinin Amerika gibi geniş coğrafyalarda hayati önemi var.

Apple Verizon Logo

Verizon Sayesinde Yolda Kalma Korkusu Olmayacak

Apple, destek sayfasında İOS 17.2 ve üzeri sürümdeki cihazların Verizon sim karta sahip olmak koşuluyla bu özelliği kullanabileceğini duyurdu. Verizon’un yol yardım programı, Signature Motor Club iş birliğiyle yürütülüyor ve araba sorunları yaşadığınızda yardım sunuyor. Hizmet kapsamında, 10 mile kadar araç çekme, vinçle kurtarma, yakıt teslimi, akü takviyesi, lastik servisi ve benzeri hizmetleri sunuyor. Verizon’a aylık 5 dolara abone olunabilir ya da abonelik almadan sabit ücretle hizmet veriyor. Bu hizmeti arkadaşınızın arabasında veya kiralık bir araçta olsanız da kullanabiliyorsunuz.

Apple’ın uydu ile “Acil SOS” özelliği ABD, Almanya, Avusturya, Avustralya, Belçika, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda, İrlanda, İsviçre, İtalya, İspanya, Kanada, Lüksemburg, Portekiz ve Yeni Zelanda’da kullanılabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir