Elon Musk ve Tim Cook gece sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Twitter bu kez ilgi odağı oldu. Elon Musk ve Tim Cook, geçen hafta Apple genel merkezinde bir araya geldi. İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar;

Elon Musk Twitter Coin ile sürpriz yapabilir

Musk önce Twitter’da “Bize Apple’ın güzel genel merkezini gösterdiği için Tim Cook’a teşekkürler” yazdı ve “Apple Twitter’da reklam vermeyi neredeyse durdurdu. Apple Amerika’da ifade özgürlüğünden nefret mi ediyor?” paylaşımında bulundu. Musk ayrıca “Apple’ın App Store’dan satın aldığınız her şeyde %30 gizli vergi olduğunu biliyor muydunuz?” dedi.

Apple yeniden Twitter üzerinden reklam vermeye başladı

Bunun üzerine dün akşam bir açıklama daha yapan Elon Musk, Apple’ın her zamanki gibi Twitter üzerinden tanıtımını yapmaya başladığını duyurdu. Musk ayrıca diğer reklamverenlerin (yılda 100 milyon dolar harcayan Amazon gibi) Twitter’a geri dönmeye başladığını açıkladı.

Musk, Twitter’ın en büyük reklamvereninin Apple olduğunu açıklayarak platformun para kazandıran bir yer olmasını istiyor ve bir an önce 8 dolarlık Mavi Tik Rozeti satışına yeniden başlamak istiyor. Tim Cook, Twitter’ın son değişikliklerinin Twitter’ın Apple ile olan ilişkisini ve uygulamanın geçen hafta App Store’daki varlığını nasıl etkileyeceği sorulduğunda şunları söyledi:

“Kimsenin platformunda nefret söylemi istediğini sanmıyorum.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir