Apple ayrıca son zamanlarda daha popüler hale gelen yenilenmiş cihazlar için kolları sıvadı. Apple, yenilenmiş MacBook’u modellerini kullanıcılarına daha uygun fiyatlarla yeniden satışa sunmaya başlıyor.

Son zamanlarda artan talep gören yenilenmiş ürünler büyük ilgi görüyor. Eski telefonların komple tadilat ile yeniden satışı olarak bilinen bu sektör, son dönemde yaşanan telefon fiyatlarındaki artışların ardından giderek tercih edilen bir seçenek haline geldi. Apple, pazardaki ürününü, geliştirilmiş ve neredeyse sıfıra indirilmiş yenilenmiş telefonlara genişletti.

Apple cihazlarının Türkiye fiyatları zamlandı

Apple kullanıcıları, yenilenmiş telefonlara yönelen en yeni Apple cihazlarında tasarruf etmek istiyor. Apple kısa süre önce kullanıcılarına M1 Pro ve M1 Max yonga setleriyle donatılmış 14 ve 16 inç Macbook Pro modellerinin güncellenmiş sürümlerini açıkladı. Bu durum ; 2021 etkinliğinden bu yana ilk kez yeni sürümlerde indirim anlamına geliyor.

Apple, en yeni M1 Pro ve Max Macbook Pro

Yeni modeller yerine yenilenmiş Apple ürünleri almak isteyenler Apple Certified Refurbished mağazasını ziyaret edebilirler. Apple Yenilenmiş ürünler, piyasaya sürülmeden önce sıkı Apple denetimine tabidir. Ayrıca burada gösterilen her ürünün bir yıllık garanti süresi vardır.

Yenilenmiş Macbook modelleri ve fiyatları;

14 inç MacBook Pro Yenilenmiş

  • M1 Pro 8 çekirdekli CPU ve 14 çekirdekli GPU: 1.799 dolar ( Orijinal 1.999 dolar)
  • M1 Pro 10 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli GPU: 2.249 dolar (Orijinal 2.499 dolar)

16 inç MacBook Pro Yenilenmiş

  • M1 Pro 10 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli GPU: 2.249 dolar (Orijinal 2.499 dolar)
  • M1 Max 10 çekirdekli CPU ve 32 çekirdekli GPU: 3.149 dolar (Orijinal 3.499 dolar)

Dünya genelinde artan fiyatlat tüketicileri ikinci el alışverişe yöneltti. Peki siz Apple’ın bu hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce markaların ikinci el alışverişini kendi garanti kapsamında sunması daha iyi olacak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir