Petersen Otomotiv Müzesi’nde yer alan bir Tesla aracında Apple Music desteği keşfedildi. Böylece Apple Music desteğinin kısa süre içerisinde geleceği de ortaya çıktı.

Tesla Model S Long Range, Los Angeles’taki Petersen Otomotiv Müzesi’ndeki serginin bir parçası. Sergi, şirketin geçmişinden araçları bir araya toplayıp teknolojisini keşfederken, bir aracın arayüzü Apple kullanıcılarının ilgisini çekti.

Tesla araçlarında Zoom kullanılabilecek

Tesla araçlarına Apple Music desteği mi gelecek?

vivo x90 ozellikleri ortaya cikti 3

ABetterTheater.com’un kurucusu Aaron Cash’in bir Tesla aracının içinden Twitter’da paylaştığı bir fotoğraf, ana arayüzün bir parçası olarak Apple Music simgesini gösteriyor.

vivo x90 ozellikleri ortaya cikti 4

İkinci bir resme baktığımızda ise kullanıcıları bir Apple Music hesabını belirli cihazlara bağlamak için kullanılan active.apple.com adresine götüren bir QR kodunu görülüyor. Cash paylaşımında söz konusu serginin ziyaretçilerin içeride oturup özelliklerini denemelerine olanak sağlayacak şekilde düzenlendiğini ve bunun tam bir araçtan ziyade bir gösteri aracı olduğunu söyledi. Cash, halka açık bir sürüm yerine değiştirilmiş ürün yazılımı çalıştırdığını da sözlerine ekledi.

Sergideki görünüm, Apple Music’in gelecekteki bir güncellemede hala kartlarda olabileceği anlamına gelebilir, ancak bunun gerçekten olacağının garantisi olmadığjnın altını çizmekte fayda var. Gelecekteki bir Tesla güncellemesi için istenen bir özellik olsa da, Apple Music desteğinden daha önce de söz edilmiş ancak eklenmemişti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir