Şayet müzik hizmeti olarak Apple Music kullanan indir.com okuru iseniz, herkes yıllık Spotify listelerini paylaşırken siz kendinizi yalnız hissetmiş olabilirsiniz. Yeni geliştirilen bir uygulama sayesinde ise Apple Music verilerini kullanarak paylaşabileceğiniz grafikler oluşuyor. 

NoiseHub tarafından geliştirilen Music Year in Rewiew uygulaması, 2018 yılına ait Apple Music verinize bakarak bazı grafikler oluşturuyor. Apple tarafından geliştirilemeyen bu uygulama yalnızca iOS işletim sisteminde kullanılıyor. Şayet bu uygulamayı kullanmak istiyorsanız Apple Music uygulamasına eriştiğiniz bir iOS işletim sistemine sahip cihaza indirmeniz gerekiyor. Daha sonra bir e-posta adresi girerek, Apple Music verisine ulaşmış oluyorsunuz. Biz burada sizlere atılabilir bie e-posta adresi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. 

00 apple music 1546345924
https://www.indir.com/haberler/apple-musicte-beklenen-degisiklik-gerceklesti

Oluşturacağınız listeyi sosyal medyada paylaşabilirsiniz

Tüm bu bahsettiğimiz adımları izledikten sonra size otomatik olarak uygulama 3 adet grafik oluşturuyor. Bunlardan bir tanesi en çok dinlediğiniz sanatçı ile geçirdiğiniz zaman, bir diğeri en çok dinlediğiniz tür ve son olarak en çok dinlediğiniz 5 şarkı ile en çok dinlediğiniz 5 sanatçıdan oluşan grafikler. Elde edeceğiniz bu bilgiler muhtemelen sizin hayatnızı değiştirmeyecektir fakat 1 yılı en çok hangi şarkılarla ya da hangi sanatçılarla geçirdiğinizi bilmek sizi mutlu edecektir. Aynı zamanda oluşturacağınız bu listeleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir arkadaşalarınıza gösterebilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızla ortak yanlarınızı bulabilirsiniz. Şayet bu uygulamayı edinmek istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Şimdiden sizlere bol eğlenceler diliyorum. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir