Uzun süredir söylentilerle ve spekülasyonlarla gündemde olan katlanabilir iPhone konusunda Apple’ın Samsung ile bir işbirliği yapmak için görüşmelere başladığı iddia ediliyor. Ancak son gelişmelere göre, Apple’ın pazar koşullarını yeniden değerlendirmeye aldığı ve katlanabilir iPhone projesini dört yıl erteleyebileceği belirtiliyor. Bu kararın ardında, piyasa koşullarının ve talebin yeniden değerlendirilmesinin etkili olduğu düşünülüyor.

Katlanabilir iPhone Modeli Ne Zaman Çıkacak?

Apple’ın mevcut katlanabilir telefon teknolojilerinde yaşanan sorunlar ve üretim zorlukları nedeniyle planlarının ertelendiği belirtiliyor. Rapora göre Apple’ın katlanabilir telefon projesinde yaşanan gecikmelerin üç ana nedeni olduğunu belirtiyor. Bunlar, ekran teknolojilerindeki sınırlamalar, dayanıklılık sorunları ve maliyet faktörleri olarak sıralanıyor. Şirketin bu sorunları çözme ve daha iyi bir telefon deneyimi sunma konusunda kararlı olduğu vurgulanıyor.

Apple, Katlanabilir iPhone Projesini Yeniden Şekillendiriyor!
Apple, Katlanabilir iPhone Projesini Yeniden Şekillendiriyor!

iPhone Fold’un daha önce planlanan tarihlerden dört yıl kadar sonra piyasaya sürülmesi beklenirken, Apple’ın bu sürede katlanabilir telefon teknolojilerinde önemli gelişmeler kaydedeceği ve rekabetçi bir ürün sunmayı hedeflediği belirtiliyor. 

Şirketten kesin bir çıkış tarihi konusunda resmi bir açıklama yapılmadığı için bilgilerin kesinliği konusunda belirsizlik devam ediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir