Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple, iPhone SE 2022 modeli için deneme üretimi süreci yakın zaman içerisinde başlayacak. Gelecek yıl piyasaya girmesi beklenen bu yeni akıllı cihaz, 5G teknolojisi ile beraber geliyor. 

Teknoloji dünyasında başarılı bir şekilde Apple, güncel iPhone modellerine göre daha uygun bir fiyatla sunulan SE serisine yakın zaman içerisinde yeni bir model daha eklenecek. 2022 yılı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen iPhone SE 3 ile ilgili olarak yeni bilgiler sunuldu. 

iPhone SE 2022, 5G desteğine sahip olacak

10 11

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Apple’ın yakın zaman içerisinde yeni akıllı cep telefonu için deneme üretimine başlayacağını ve tedarikçilerin bileşen sevkiyatı yapması için hazırlık yapmaya başladı. Cihaza gömülü olan parmak izi sensöre sahip olan ana ekran düğmesi ile tasarlanması beklenen iPhone SE 3, bir önceki nesilde de tercih edilen tasarım detaylarını kullanmaya devam edecek. Aynı zamanda söz konusu bu cihaz 5G desteğine sahip olacak yeni akıllı cihazların ana ekran tuşuna sahip olan son iPhone modeli olacağı dile getiriliyor. 

Samsung Galaxy S22 serisi hakkında yeni bilgiler

Teknik özellikler kısmında Apple A15 yonga setine sahip olacak olan iPhone SE 3, 4.7 inç Retina HD LCD ekran ile beraber sunulacak. Bunun yanı sıra ana model 3GB, Plus modeli 4GB belleğe sahip olacak ve her iki model de bir adet gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan 12 MP kamera sensöre sahip olması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir