Apple, Eylül 2024’te raflarda yerini alması beklenen iPhone 16 modelinde kamera dizaynında değişikliğe gidiyor. Steve Jobs önderliğinde 1976 yılında kurulan Apple zamanla Amerika’nın teknoloji devlerinden biri hâline geldi. Apple hem bilgisayar alanında hem de telefon alanında yapmış olduğu değişiklikler ve ürettiği yeni modeller ile hedef kitlesine hitap etmeye devam ediyor.

iPhone ailesine 2024 yılında dahil olması beklenen iPhone 16’daki en büyük değişikliklerden biri de kamera diziliminin diğer modellerden farklı olmasıdır. Daha önceki model olan iPhone 15’te çapraz şekilde dizayn edilmiş olan kamera adası çizgisinden çıkmayı hedefleyen Apple, bu model ile dikey bir kamera dizilimine geçerek yeni bir estetik bakış açısı getiriyor. Dikey dizayn ile simetri severlerin gözdesi olması beklenilen iPhone 16’nın, kamera ve lens konumu ile de daha iyi bir sisteme sahip olması planlanıyor. 

Apple Telefonları

Apple Iphone 16 ile Kamera Dizaynını Değiştiriyor

iPhone 16 modeli ile kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefleyen Apple, estetik açıdan güzel bir görünüm elde etmekle kalmayıp teknolojiyi de daha verimli bir şekilde entegre etmeye imkan verebilir. Bu da kullanıcıların daha iyi görüntü kalitesine sahip olmasını sağlayabilir. 

iPhone her modelindeki değişik tasarımları ile sektöre ilham vermeye devam ediyor. Dikey tasarım ile önceki modellerinden farklı bir tasarıma sahip olacak olan 16, markanın yenilikçi ve özgün yaklaşımını bir kez daha gösteriyor. Eylül 2024’te tanıtıma çıkması beklenen ve aynı ay içerisinde satışa sunulacak olan iPhone 16’nın diğer özellikleri kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir