Teknoloji devi Apple’ın bu yıl içinde tanıtacağı yeni iPhone 13 ve iPhone 13 Pro modelleri için yapılan sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde daha ufak çentiğe sahip konsept tasarımları ortaya çıkarken, şimdi ise iPhone 13 Pro Max modelinde daha büyük bir kamera ile geleceği ifade ediliyor. Yaz sonunda gelecek olan yeni iPhone 13 ailesi, hemen herkes tarafından merakla bekleniyor. Daha ufak bir çentik ile gelecek olan bu modelin kamera detaylarına dair bazı paylaşımlar yapıldı. CAD çizimleri temel alınarak 3D yazıcı ile basılan iPhone 13 Pro Max maketinin iPhone 12 Pro Max ile yan yana gösterilen fotoğrafı ortaya çıktı. Buna göre iPhone 13 Pro max modeli önceki modele göre daha kalın olacak. iPhone 12 Pro max 7.40 mm kalınlığa ve iPhone 13 Pro Max’te ise 7.65 mm kalınlık göreceğiz. Bu noktada telefonda daha büyük bir batarya olacağı anlamına geliyor.

iPhone 13 serisi hakkında önemli detaylar

1 1618824441

Apple yeni geliştirmeler ile ahizeyi yukarı alması ile çentiği ufaltmayı başarmış gibi duruyor: Modellerin maket çizimlere göre iPhone 13 Pro Max’te kamera lensinin büyümesi de bekleniyor. Bu noktada büyük bir ihtimalle sayfadaki tanıdık bir tasarımı kullanıyor ve sayfada ise 9TechEleven tarafından hazırlanan iki farklı cihaz karşımıza çıkmış oluyor. Ayrıca standart iPhone 13 modelin kırmızı renk seçeneği de olması beklenirken, iPhone 13 Pro, 13 Mini ile 13 Pro Max modellerinin de benzer tasarım çizgilerine sahip olması bekleniyor.

13’ün arkasındaki kameraları daha estetik bir görüntü için çapraz konumlandırılması beklenen şirket, iPhone 13 Pro’nun arkasında ise büyük bir değişiklik yapmayacak. Burada ise cihazda üçlü kamera + LİDAR sensörü beraber görebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir