Apple alışılmadık bir iPad kılıfı çıkarabilir. Şirket aldığı en son patentle sonsuza kadar katlanabilen bir ürün tasarlıyor.

Apple yeni nesil iPad modelleri üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipman üretimi kadar ikincil ürünlere de önem veren firma kullanıcılara farklı tasarımlarla ilgi çekici ürün modelleri sunuyor. Son gelişmelere göre şirket yeni nesil tableti için özel bir tasarım düşünüyor.

Belgeler Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından sınırları zorlamak amacıyla onaylandı. Çünkü şirket sonsuz sayıda yöne üküleilen bir kasa üzerinde çalışıyor.

iPad kılıfı tasarımı tamamen değişebilir

Şirket tarafından planlanan manşon tasarımının tüm yüzeyi tümü kenarlar oyunca bükülebilen geometrik üçgenlere ölünmüştür. Bu sayede kullanıcılar cihazlarını istedikleri yöne çekerek konumlandırabilecekler. Ayrıca Apple bu yapı ile daha ergonomik bir düzen oluşturmak istiyor gibi görünüyor. Çok amaçlı bir taşıyıcı olarak kullanılabilen ürün rakiplerine göre açık ara iki kat daha fazla manevra kabiliyetine sahip olacak.

apple sira disi bir ipad kilifi patenti aldi 1

Yeni iPad modeli resmi olarak tanıtıldı

Kendine özgü tasarımıyla kasanın çok yenilikçi bir özelliği daha var. Kullanıcılara taşınabilirlikten daha fazlasını vermek isteyen firma aynı zamanda pil sorununu da kutu ile çözmek istiyor. Zira paylaşılan belgelere göre Apple sonsuzluk şekline sahip kutunun içine bir çeşit pil koymayı planlıyor. Bu şekilde kullanıcılar iPad cihazlarını kullanırken bir tür “yedek pil” elde edebilecekler.

Stant haline gelebilen ve çok sayıda farklı formda gelen tablet kılıfının bir noktada iPhone modellerine de gelmesi ekleniyor. Çünkü akıllı telefon kullanıcılarının en önemli ihtiyaçlarından biri cihazlarını sorunsuz bir şekilde tamir edebilmektir.

Patentli olmasına rağmen öyle bir buluş asla pazara ulaşamayabilir. Çünkü Apple bugüne kadar ürettiği ürünlerden çok daha fazla çeşitte patent almıştır. Hala üretimle ilgili bir gelişme yoksa kullanıcı deneyimini kolaylaştıran bir ürün görmemiz pek olası değil. Bakalım firma gerekli önlemleri alacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir