Apple Hisseleri Ocak 2022 Tarihinden Şimdiye Kadar Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı Apple hisseleri pazartesi günü tüm zamanların en yüksek seviyesinden kapanışını yaparak  %1,6 artışla normal işlem gününü 183,79 doları görerek tamamlamış oldu. Bu değer artışı ile, Vision Pro’nun tanıtımının yapılmasından sonra gelen günlük rekor dışında Ocak 2022’den bu yana kadar Apple tarafında yaşanan en yüksek kapanışı oldu.

Raporlara ışığında bakıldığı zaman Apple’ın bu yılki hisse senedi kazancı 2,89 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmış oldu. Ayrıca geçen yılın başlarından itibaren kısa bir süreliğine de olsa ulaştığı 3 trilyon dolarlık değerlemeye ulaşma aralığına girdi. Phoenix Financial Services baş piyasa analisti olan Wayne Kaufman, Bloomberg’e verdiği röportajda şunları dile getirdi:

“Apple’ın insanların rahat ettiği bir yol haritası var, inanılmaz bir nakit akışı var ve bu inanılmaz iş modelinden daha iyisini yapamazsınız” ifadelerini kullanarak açıklamada bulundu.

iPhone SE 4 çıkış tarihi hakkında ortaya atılan iddia bekleyenleri üzdü.

Apple daha güçlü ve çeşitli ürünler sunmayı planlıyor

Apple, 2023’ün ikinci yarısında büyük bir ürün lansmanı yaparak yeni iPhone 15 serisi, daha geniş bir iPad modeli, güçlü Mac Studio ve yüksek performanslı Mac Pro gibi çeşitli ürünler sunmayı planlıyor. Bu yeni ürünlerle Apple, kullanıcılarına daha gelişmiş özellikler, daha iyi performans ve benzersiz deneyimler sunarak başarısını artırmayı ve pazardaki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir