Apple imzalı kablosuz kulaklıklar arasında oldukça iddialı olan Beats Pro’ya üç yeni renk seçeneği eklendi. Beats Fit Pro kablosuz kulaklık için yeni renk seçenekleri ekleneceği bir süre önce ortaya çıkmıştı. Apple şirketi Beats Pro için yeni renkleri resmi olarak duyurdu. Kulaklık için sunulan renk seçeneklerinin isimlerinin Derin Mavi, Şimşek Sarısı ve Mercan Pembesi olduğu öğrenildi.

beatspro2

Daha önce Beats Siyahı, Beats Beyazı, Nane ve Gri ile Ametist gibi renk seçenekleri olan kulaklığın yeni renklerle beraber renk seçeneklerinin sayısı yediye çıkmış oldu. Apple Beats Pro’nun yeni renk seçenekleri ünlü şarkıcı Chlöe ile yeni şarkıcı ve albümü için yapılan iş birliği çerçevesinde duyuruldu.

Kulak içi kulaklığın yeni çıkan renk seçenekleri dışında tasarımında bir değişiklik söz konusu değil. Üst segment bir kulaklık olan Apple Beats Pro, ilk nesil AirPods Pro’nun daha “spor odaklı” bir versiyonu şeklinde tanımlanabilir.

Benzer özelliklere sahip iki kulaklıkta da gürültü engelleme, uzamsal ses, baş takibi ve Apple H1 çip gibi özellikler bulunuyor. Apple Beats Pro, kanatlatı uçları ve yenilikçi tasarımı ile spor sırasında kulaktan kolay kolay düşmüyor.

Beats Fit Pro’nun yeni renk seçenekleri ne zaman satışta olacak?

Apple’ın çevrim içi mağazasında Beats Fit Pro’nun yeni renk seçeneklerini görebilirsiniz. Fakat bu yeni renklerden biri seçildiğinde gönderim kısmın “Çok Yakında” ifadesi bulunuyor. Diğer renklere ise ulaşım hemen sağlanabiliyor. Beats Pro’nun Türkiye satış fiyatı 4899 TL.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir