Apple, Unleashed etkinliği kapsamında MagSafe manyetik şarj sistemi ile çalışma özelliğine sahip olan şarj kutusuna sahip olan AirPods 3 kablosuz kulaklıklara odaklanıyor olsa da AirPods Pro için de bu özelliğe sahip olan bir şarj kutusu ile sessizce duyuruldu. 

Söz konusu bu yeni şarj kutusu, Apple’ın AirPods ürünlerini daha hızlı bir şekilde ettiği iddia edilmiyor. Yalnızca, şarj sırasında daha kolay bir şekilde hizalama sağlamak için Apple’ın MagSafe şarj diskine takmak üzere gerekli olan mıknatıslara sahiptir. AirPods, daha geniş bir Qi şarj özelliği ile beraber MagSafe ile çalışma özelliğine sahipti. Apple’ın MagSafe’i daha fazla ürün ile genişlettiğini görmek için de güzel bir gelişme olduğunu söylemek mümkündür. Bir diğer açıdan ise üzücü olan kısım, Apple’ın MagSafe gibi oldukça başarılı olan bir fırsatı hala AirPods serisine ters kablosuz bir şekilde şarj özelliği ekleme imkanı olarak da kullanılmamasıdır. 

Şu an için Apple, yeni MagSafe Şarj Kutusu’nu bağımsız bir aksesuar olarak satışa sunmuyor gibi gözükebilir. Bu durumda manyetik şarj özelliğinden faydalanabilmek için yeni bir çift kulaklık almanız gerektiği anlamına geliyor. Apple, AirPods Pro’yu ilk olarak 2019 yılının son aylarında tanıtıldı. Kablosuz şekilde tasarlanan kulaklıklar değiştirilebilir uçlar ve aktif gürültü engelleme teknolojisine sahiptir. Fakat piyasaya sürülmelerinin ardından bu yana her iki yıl içerisinde de gerçekten önemli bir miktarda bir değişim yoktur. Bu arada ise Apple’ın 199 TL fiyatla satışa sunulan Parlatma Bezi’nden de faydalanarak cihazınızı temizleyebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir