Apple 2009’dan bu yana ilk defa yeni bir iPad modeli tanıtmadı, peki bu kararın ardında ne var ? Düzenli olarak model tanıtımı yapan dev teknoloji şirketi bu yıl farklı bir strateji uyguluyor gibi görünüyor. İşte detaylar…

Apple, 2024’ü iPad Yılı Mı Yapacak?

2024 Planları Tamamen Değişmiş Olabilir!

İlk iPad modeli günümüzden tam 13 yıl önce 2010 yılında tanıtılmıştı, bu tanıtım serisi her yıl düzenli olarak tekrarlandı ve yeni modeller kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu gelenekselleşmiş tanıtımlar geride bıraktığımız 2023 yılında bir anda yavaşladı ve durma noktasına geldi.

Yeni model tanıtımlarını merakla bekleyen büyük bir topluluğa sahip olan Apple tarafından şirket analisti Mig-Chi Kuo, yönetilen sorulan cevap niteliği taşıyacak bir yol haritası paylaştı. 

2022 yılında 2023 için yol haritası belirleyen şirketin herhangi bir iPad tanıtım planı bulunmadığı görüldü.

Kuo, yaptığı açıklamada iPad Air serisinde bir yenilenme hareketi düşündüklerini belirtti, cihazların 2024 yılının ilk çeyreğinde üretilmesi beklenmekte. Yılın devam eden aylarında ise iPad Pro serisi yenilenmiş OLED ekranlar ile piyasaya sunulacak ve ayrıca panellere ek olarak M3 çipi de cihazların içeriğine eklenecek.

Kuo’nun verdiği bilgilere göre 2024 yılı iPad tabletlerce zengin bir yıl olacak gibi duruyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir