Apple kullanıcılarının uygulama mağazası olan App Store üzerinden bugüne kadar indirmiş oldukları uygulama sayısını görmeleri mümkün olmaktadır. iPhone kullanıcıları bu noktada App Store’dan binlerce uygulama ve oyun indirmektedirler. iOS 11 ile tasarımı yenilenen App Store’da ise artık bu zamana kadar indirmiş olduğunu tüm uygulama sayısını kolay bir şekilde görebileceksiniz.

Bu indirme rakamlarını ay ve yıl olarak ayrı ayrı şekilde hesaplanmış görebileceksiniz. Gelin şimdi App Store’da indirilen uygulama sayısını öğrenme yöntemine geçelim.

App Store’dan İndirilen Uygulama Sayısına Bakma

  • İlk olarak bilgisayar üzerinden iTunes programını açarak sağ üst sekmeden Hesap kısmına girerek Hesabımı Görüntüle adlı seçeneğe girin.
  • Daha sonra gelen ekranda alt bölümde bulunan Satın Alma Geçmişi başlığındaki sağ alanda yer alan Tümü seçeneğine basın.
  • Gelen kısımda tüm satın alma geçmişiniz çıkacaktır. Sayfanın solunda yer alan kısımdan Son 90 Gün kısmına bastığınızda her seneye dair oyun ve uygulama indirme rakamlarını göreceksiniz.
  • Yıllarda yer alan indirme rakamlarını topladığınızda ise tüm indirmiş olduğunuz oyun ve uygulama sayısına erişebileceksiniz

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir