Geçtiğimiz ay içerisinde popüler bilgisayar ve konsol oyunu Apex Legends Mobile belirli bölgelerde mobil cihaz desteği almış ve piyasaya sürülmüştü. Test süreci olarak da değerlendirilecek olan bu denemeler, tüm dünyada dikkat çekti ve şimdi Google Play Store üzerinden ön kayıt başvuruları alınmaya başlandı. Mobil cihazlarda ilk oynayanlar arasında yer almak isteyenler her şimdiden ön kayıt yapabilir.

EA ve Respawn Entertainment, oyunun 2022’de tüm dünyada satışa sunulacağını onaylamıştı. Bu bakımdan 2022 yılı için beklentilerin arttığı Apex Legends Mobile için ön kayıt süreci ile birlikte heyecan başlamış durumda. Mobil için geliştirilen versiyonda, bilgisayar ve konsoldaki oyunlarla büyük bir benzerlik hakim. Ancak oynanışta bazı değişiklikler göze çarpıyor.

Deneme süreci ile birlikte mobil cihazlar için gerekli sistem gereksinimleri de açıklandı. Geliştirme aşamasında olan oyun için optimizasyonlar devam edecek olsa da iOS cihazlarda en az 2 GB RAM’e sahip olması gerektiği belirtiliyor. Android cihazlarda ise 3 GB daha az RAM’e sahip telefonlarda oyunu oynamak mümkün olmayacak. Bununla birlikte, Vivo, Oppo, Huawei, Motorola, Samsung, Lenovo ve Xiaomi gibi birkaç markanın bazı 2GB RAM modelleri desteklenecek. Resmi tanıtım sonrasında bu cihaz listesi de paylaşılacak.

Apex Legends Mobile ön kayıt nasıl yapılır?

Apex Legends Mobile oyunu için ön kayıt yaptırmak isteyenlerin Google Play Store üzerinden oyun sayfasına erişim sağlaması gerekiyor. Bağlantı üzerinden kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz oyun sayfasında yer alacak ön kayıt düğmesi ile ön kaydınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Apex Legends Mobile 2

Kişiler ön kayıt ile birlikte oyuna erken erişim hakkı elde edebilecek. Otomatik yükleme seçeneğini tercih edenler ise cihazlarda oyunun yüklemeye hazır olduğu anda otomatik bir şekilde yüklenmesini sağlayabilecek. Apex Legends Mobile olarak duyurulan yeni oyun için oyun sayfasındaki video ve ekran görüntüleri de oyun için önemli ipuçları sunuyor. 

Apex Legends Mobile 1

Bilgisayar ve konsolların en çok oynanan oyunlarından birisi olması nedeni ile beklentilerin oldukça yükseldiği Apex Legends Mobile’nin piyasaya sunulmasının ardından herhangi bir optimizasyon ya da büyük bir hata olmazsa, oyun kitlesi çok daha fazla artacak. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir