Apex Legends yakaladığı popülerlik sonrasında geliştirilmeye başlanan Apex Legends Mobile lansmanı 7 Mart tarihinde yapılacak. Ancak lansman bazı ülkeler ile sınırlandırılacak.

Apex Legends geliştiricileri Respawn Entertainment tarafından yapılan yeni açıklamada dünya genelinde yaşanan olaylar nedeniyle küresel lansmanın ertelendiği duyuruldu. Tüm dünya genelinde piyasaya sunulması beklenen oyun, mevcut gelişmeler nedeniyle sadece sınırlı ülkelerde küçük bir lansman ile duyurulacak. Android ve iOS işletim sistemlerinde desteklenecek olan oyun lansmanı için belirlenen tarih ise 7 Mart.

Apex Legends hangi ülkelerde oynanabilecek?

Apex Legends Mobile için yapılan resmi açıklamalara göre oyunun ilk olarak piyasaya çıkacağı ülkeler şöyle olacak; Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur, Malezya, Filipinler, Endonezya, Meksika, Peru, Arjantin ve Kolombiya.

Başlangıç için bu ülkelerde çıkış yapma kararı alan şirketin bir sonraki aşamada hangi ülkeleri listeye dahil edeceği bilinmiyor. Ancak 7 Mart tarihinde yapılacak lansmanda bu konu ile ilgili daha geniş detaylara yer verilebilir. Erteleme kararına rağmen oyunun tüm dünya genelinde 2022 yılı itibariyle piyasada olması bekleniyor.

ApexLegends Mobile

Lansman ile ilgili gelen ilk bilgilerde oyuncuların pek çok farklı efsane ile oyuna dahil olabileceği belirtildi. Efsaneler ise Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Octane, Mirage, Pathfinder ve Caustic olacak.

Test aşamasını Hindistan’da tamamlayan geliştirici şirket, test süresi boyunca oyunculardan önemli ve iyi dönüşler almayı başarmıştı. Tüm bu süreçler Apex Legends Mobile için beklentileri daha da arttırdı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir