Apex Legends için yeni sezon başlıyor. Breakout olarak adlandırılacak yeni sezon için Apex Legends: Breakout fragmanı paylaşıldı. İşte detaylar.

Piyasaya sunulduğu andan itibaren büyük ilgi gören Apex Legends’in yeni sezonu için geri sayım başladı. Apex Legends: Breakout için tanıtım fragmanı paylaşılırken yeni sezonda yepyeni karakter, harita ve mekaniklerin oyunculara sunulacağı açıklandı.

Apex Legends: Breakout Ne Zaman Başlayacak?

Apex Legends: Breakout, 13 Şubat 2024 itibariyle başlayacak. Yeni sezonda oyuncular yeniden dereceli sistemde rank kasabilecek. Oyun farklı platformlarda desteklendiği için 13 Şubat itibariyle; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC’de yer alacak. Bilgisayar üzerinden oyunu oynamak isteyenlerin EA App ya da Steam’i kullanması gerekiyor.

Apex Legends: Breakout Fragmanı Paylaşıldı
Apex Legends: Breakout Fragmanı Paylaşıldı

Apex Legends: Breakout Özellikleri Neler?

Apex Legends: Breakout il birlikte oyunda yepyeni bir Legends yükseltme sistemi başlayacak. 6 aşamadan oluşan Legends kilitlerinde tüm aşamaları geçen oyuncular, Breakout özel ödüllerini elde edebilecek. Dereceli oyunların daha cazip olmasını isteyen Apex Legends yönetimi bu alanda da yeniliğe gitti. Yenilik kapsamında oyuncular dereceli sistemde daha fazla ödül elde edebilecek.

Apex Legends: Breakout ile birlikte 5. Yıl Dönümü Koleksiyon Etkinliği de başlayacak. Etkinlikte oyuncuları yeni sezonda bekleyen yenilikler, etkinlik ile daha da artacak. Oyuncular, puzzle parçalarını toplayarak büyük ödüller elde edebilecek.

İşte Apex Legends: Breakout resmi çıkış fragmanı

Apex Legends: Breakout’taki diğer yenilikler ise şöyle;

  • Yüksek riskli, yüksek ödüllü sistem ile dereceli oyunlardaki rekabet artacak
  • Sınırlı Zaman Modu (LTM) geliyor
  • Yıl dönümünü haritaları belirli süre oynanabilecek.

Yeni sezonda her şeyin sıfırdan başlayacak olması oyunu oynayan eski oyuncuların da oyuna yeniden dönmesini teşvik edebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir