Teknolojinin geldiği nokta ile birlikte kablosuz şarj destekli cihazlar oldukça yaygınlaştı. Artık evlerde birden fazla kablosuz şarj destekli telefon, kulaklık, saat gibi bir çok cihaz bulunuyor. Tekli kablosuz cihaz destekli plakalar bu aletler için artık yetersiz kalıyor. Kablosuz şarj cihazı üreticileri en az iki ya da üç cihazı aynı anda şarj edebilen farklı şarj istasyonları üretmeye başladı. Anker, bu pazarda tasarımlarıyla diğer üreticilere oranla biraz daha farklılaşıyor.

Anker Cube özellikleri

Çin merkezli elektronik cihaz üreticisi Anker, tasarladığı üçü bir arada Cube kablosuz cihaz sayesinde aynı anda üç Apple cihazını şarj etme imkanı sunuyor. Adı üstüne küp olarak tasarlanmış bu cihaz küp formuna rağmen tüm cihazları üzerinde tutacak şekilde tasarlanmış. Cihazda telefon için MagSafe uyumlu bir kapak bulunuyor. Arka kısmındaki alana AirPods kutusu ve yan tarafa uzayan kol üzerine de Apple Watch yerleştirilebiliyor.

Anker üçlü kablosuz şarj cihazı Cube'u piyasaya sürüyor

Cihaz USB Type-C bağlantı kablosu ile güç alıyor ve toplam 30W güç sağlıyor. Telefon için 15W sınırı bulunan bu ürünlerin diğer cihazlar için sınırı ise 5W. Cube, Apple için tanıtılsa da uyumlu diğer cihazları maksimum seviyede şarj edebiliyor. Boyutları 63.4mm x 60mm x 60mm olan ürünün ağırlığı ise 410 gram. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan Anker Cube kablosuz şarj cihazı fiyatının 155 Dolar civarında olması bekleniyor.

USB Tip-C üzerinden gücünü alan aksesuar toplamda 30W güç verebiliyor. Telefon için 15W, diğer ürünler için 5W sınırı mevcut. Sadece Apple için lanse edilse de uyumlu diğer cihazları maksimum seviyede şarj etmek de mümkün. Ürünün boyutları 63.4mmx60mmx60mm iken ağırlığı ise 410 gram. İlk etapta Çin’de satışa sunulacak Anker Cube şarj aksesuarı 155$ civarında.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir