Google, mesajlaşmanın merkezi merkezi olarak Hangouts ile kısa bir flörtün ardından Android’e yeni bir SMS uygulaması verdi. Messenger artık Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir ve gerçekten oldukça iyi.

Textra ve QKSMS gibi diğer Materyal metin uygulamalarını geride bırakan güzel bir Materyal Tasarımı ile aşılanmış kullanıcı arayüzünün yanı sıra , Messenger, onu şu anda metin mesajlaşma için kullandığınız herhangi bir uygulama için tam teşekküllü bir yedek haline getiren özelliklerle doludur.

Messenger’daki en iyi özellikler

Videoları, fotoğrafları ve ses kliplerini paylaşmak için harikadır; bir mesaj oluştururken ek simgesine dokunmak, ekranın alt kısmında, ekli dosyanızı gerçek zamanlı olarak çekmenizi veya kaydetmenizi sağlayan bir mini pencere açar (veya bir ön- Mevcut dosya, elbette).

Başka bir yerde gördüğümüzü hatırlamadığımız yeni bir kullanıcı arayüzü fikri ve diğer mesajlaşma uygulamalarında büyük etki için benimsenebilecek türden bir şey.

Ayrıca, ana ekranınızı temiz tutmak için bir arşivleme sisteminin yanı sıra, önemli içeriğinizi bulmanıza yardımcı olacak mesajlar için güçlü arama ve renk kodlaması da vardır.

Önemsiz metinleri engelle

Belki de en iyisi, gereksiz metinleri engellemek için yerleşik yetenektir.

Gelen Kutunuzdaki bir metne dokunun, üç nokta menü düğmesine basın ve Kişiler ve Seçenekler’i seçin.

Burada, en önemli kişilerinizden gelen mesajları her zaman belirlemenize yardımcı olmak için, özel bildirim uyarıları da dahil olmak üzere, bireysel kişiler için özel ayarlar atayabilirsiniz.

Ama aynı zamanda bir Blok seçeneği de var.

Bu etkili bir şekilde kara listeye dokunduğunuzda, bu kişi ve numaraları. Mesajlarının telefonunuza girmesi tamamen engellenmeyecek, ancak onlardan bir mesaj için bildirim almayacaksınız ve bu mesaj otomatik olarak arşivlenecektir. Kısacası, onu aramaya gitmedikçe asla göremezsiniz.

Yeni bir kısa mesaj uygulaması, yeni Materyal Tasarımı hareketinin en heyecan verici özelliklerinden biri olmayacak, ancak en başarılılarından biri olabilir. Hangouts’un karmaşasından ve karmaşasından uzaklaşan Messenger, tek bir şey yapan ve bunu son derece iyi yapan, son derece odaklanmış bir uygulamanın ideal bir örneğidir.

Şirketin bu uygulamayı ilerleyen zamanlarda daha da işlevsel hale getireceği düşünülüyor. Messenger ilerde iMessage’nin güçlü bir rakibi olabilir gibi duruyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir