Kullanıcılar, telefon herhangi bir nedenle yeniden başlatıldıktan sonra bir Android telefondaki ‘Komut Yok’ ekranında sıkışıp kalıyor.Bu genellikle herhangi bir uyarı olmadan gerçekleşir ve çoğu durumda telefon daha önce iyi çalışıyordu. kullanıcı paniğe neden ekrana geçip o//telefonu kilitlenmiş gibi kelimelerle ifade edilebilir.Sorun hemen hemen tüm Android telefon üreticilerinde (Samsung, Huawei, LG, Dell, Google, vb.) Bulunur.) rapor ediliyor.

Android’de Komut yok, yani telefonun çalışması için komut yok (genellikle bir Android güncellemesinden sonra), yani telefon normal alanı kontrol etti, ancak yürütülecek herhangi bir komut bulamadı.Ayrıca, bazı üreticiler, kullanıcının telefonunu yanlışlıkla fabrika ayarlarına sıfırlamasını önlemek için bu ekranı bir güvenlik önlemi olarak eklemiştir. Burada, kullanıcının bu ekrandan çıkmak için önceden tanımlanmış bazı tuş kombinasyonlarını kullanması gerekir. Bir donanım sorununun Android’de Komut Yok ekranına da neden olabileceğini lütfen unutmayın.

Komut Yok Ekranını Atlamak için Farklı Kombinasyonlar Kullanın

Android’de ‘komut yok’ sorununu kolay adımlarla düzeltebilirsiniz: ilk adım bu ekrandan çıkmak ve ardından sorunun tekrarını durdurmak için başka yöntemler deneyebilirsiniz.Telefonu normal şekilde yeniden başlatmak veya kurtarma moduna geçmek için farklı tuş kombinasyonlarını (farklı cep telefonu üreticileri nedeniyle) denemeniz gerekebileceğini lütfen unutmayın.Ayrıca, aşağıdaki tuş kombinasyonlarından herhangi birini denedikten sonra telefonun kurtarma menüsüne girerseniz, bu makalenin kurtarma modu kullanma hakkındaki ikinci bölümünü takip edebilirsiniz.

Also menu browse for volume or reduction keys bir menü öğesi için power (veya ana sayfa) düğmesini kullanmanız gerekebilir. AYRICA Sorun Giderme işlemine başlamadan önce SD kart telefonu çıkarın emin olun.

Komut Yok Ekranında Bekleyin

Bazı durumlarda, ekranın kendiliğinden çözülmesini beklemek yeterlidir.

Telefonda herhangi bir işlem yapmadan önce, telefon Ekran yok Komutunu gösterdiğinde ekrana dokunmayın

Telefonu Güç Düğmesinden yeniden Başlatın

En son çözüm olarak telefonunu yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz.

telefonunuzun güç düğmesine basın telefonu bekleyene kadar yeniden başlatın (yaklaşık 30 saniye sürebilir) ve yeniden başlattıktan sonra, komut penceresinin telefon numarasını geçip geçmediğinizi kontrol edin. Ardından güç düğmesiyle birlikte ses tuşlarına basarak bir süre bekleyin ( yaklaşık 10-20 saniye). Telefon yeniden başlatılıncaya kadar bekleyin sorun çözülmüş olacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir