Android işletim sisteminde iPhone emojilerini kullanın birçok farklı yöntemi vardır. iPhone emoji yapma konusunda hakkında bilgi edinmek isterseniz yazının devamından faydalanabilirsiniz. Bunun için ilk olarak Android akıllı cihazlarda bir iPhone emoji klavyesi kullanarak işlemlerinize başlayın. 

Android’de iPhone emojisi yapma

1. Yöntem: Emoji Keyboard yükleyin

Bu yöntem ile beraber klavyedeki Android emojilerinin görünümü iOS cihazlardaki emojiler ile değişir fakat Android emıojileri görünmeye devam eder. 

– Bu işlemi yapmak için ilk olarak cep telefonunuza Emoji Keyboard uygulamasını indirin ve yükleyin. Şimdi telefonunuzdaki simgeye dokunarak uygulamayı başlatın.

– Ardından “Klavyeyi Aç” yazan yeşil düğmeye dokunun. Bundan sonra telefonunuzun sanal klavye ayarlarına erişebileceksiniz.

– “Emoji Keyobard”u “Açık” konuma getirin. Üçüncü taraf klavye uygulamalarını yükleme risklerinden bahseden bir uyarı ekranı göreceksiniz. Tüm uygulamalar için varsayılan bir uyarıdır.

– Devam etmek için sadece “Tamam” a dokunun.

– Şimdi Emoji Keyboard’un Klavye yapılandırma ekranına geri döneceksiniz. “Klavyeyi Etkinleştir” e dokunun.

– Klavye listesinin bulunduğu bir açılır pencere göreceksiniz. Listeden “Emoji Keyboard” u seçmeniz yeterlidir.

– Şimdi dil listesinden istediğiniz dili seçin. Ardından, “Kurulumu Bitir” yazan yeşil düğmeye basın.

– Şimdi mesajlaşma uygulamanızı açın ve klavyedeki gülen yüz simgesine dokunarak Android telefonda iOS-iPhone emojilerini kullanmaya başlayın.

40

2. Yöntem: Fontu emoji font 3’e değiştirmek

HTC, Samsung, Huawei, Xiaomi ve bunlar gibi daha birçok üretici, kullanıcıların telefonlarının varsayılan yazı tiplerinde değişiklik yapmanıza izin verir. 

– Bunun için ilk olarak cihazınızdan “Ayarlar” a giderek telefonunuzdaki “Güvenlik” seçeneğine erişin. Şimdi “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneğine gidin ve yanındaki düğmeyi “Açık” yapın.

– Emoji Font 3 apk dosyasını buradan indirmelisiniz. Unutmayın, APK indirmek Google’ın şartlarına göre yasal değildir. 

– İndirilen dosyayı cep telefonunuzun bildirim çubuğunda görebilirsiniz. Dosyayı çalıştırmak ve yüklemek için üzerine dokunun. Yüklemeyi tamamlamak için ekranda görüntülenen talimatları izleyin.

– Şimdi telefondan “Ayarlar” a erişin. “Ekran” a gidin ve üzerine dokunun. Listeden “Yazı Tipi Stili” ni seçin.

– Telefonunuzdaki yazı tiplerinin listesini göreceksiniz. Şimdi listeden “Emoji Font 3” ü bulun ve üzerine dokunun. Ayarları kaydedin.

– Google Play Store’dan Gboard adlı Google Klavye uygulamasını yükleyeceğiz. Klavye, basit ve kolay bir emoji değiştirici ile birlikte gelir. Sadece uygulamayı indirin ve telefonunuza yükleyin.

– Uygulama, telefonunuzda varsayılan klavye olarak işlem yapma izni isteyecektir. “Giriş yöntemini seç” e dokunun ve ardından “Gboard” u seçin.

– Artık tüm konuşmalarda ve mesajlarda Android’de iPhone emojilerinin her birini sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz.

3.Yöntem: Yazı tipini iFont yapmak

Akıllı cihazlarda yazı tipini değiştirmek konusunda başarısız olan Android kullanıcıları için son derece kullanışlı bir özelliktir. 

– Telefonunuza Emoji Font 3’ü indirip yükleyerek başlayın. Yukarıdaki yöntemde adımları verdik.

– Şimdi iFont’u Google Play Store’dan indirip yükleyin. Telefonunuzun yazı tiplerini kolayca değiştirmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

– Uygulamayı başlatın ve uygulamanın üst kısmından “My” a dokunun. “Find” ve “Top App” gibi diğer seçeneklerin bulunduğu mavi kutuda yer alır.

– Çıkan listede “My Install” adlı bir seçenek ile karşılaşacaksınız. Bunun üzerine dokunun ve Emoji Font 3’ü seçin. Ardından ekranın alt kısmındaki “Set” düğmesine basın.

– Telefonunuzu yeniden başlatma işlemini tamamladıktan sonra iPad ve iPhone’daki iOS emojilerini Android’de kullanabilirsiniz. Ayrıca sohbetlerinizde ve mesajlarınızda Android emojileri kullanma özgürlüğüne de sahipsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 replies on “Android’de iPhone emojisi nasıl kullanılır? iPhone emoji yapma”

  • Rucin hasan
    25 Haziran 2023 at 23:10

    Güzel

  • Medine şarman
    15 Mart 2024 at 13:43

    Android telefonumu iphone emojisini yapmak istiyorum

  • Medine şarman
    15 Mart 2024 at 13:43

    Android telefonumu iphone emojisini yapmak istiyorum nasıl yapılır