Android telefonların ara yüzlerini özelleştirmek için kullanılan en popüler uygulamalardan birisi olan Android Smart Launcher, birçok launcher uygulaması arasında ilk sıralarda yer alan bir Android tema uygulamasıdır. Uygulama geçtiğimiz günlerde yeni sürümü olan Android Smart Launcher 5′ i kullanıcılarına sundu. Yeni sürümünde revizyona gittiği belli olan programda yeni tasarımlar dikkat çekiyor. Birçok yeni özellikle gelen Smart Launcher 5′ de fark edilecek özelliklerden ilki yeni görünümü. Smart Launcher ile gelen bir diğer dikkat çekici detay ise akrilik tasarım olarak bilenen yeni bir tasarım dili kullanıyor olması. Bu tasarımın artısı olarak , en çok kullanılan uygulamaları en alt ve en üst sıralara yerleştirerek bilgi ve görsel içerik şeklinde değiştirebilmenize fırsat verecek yeni  bir tercih sunuyor.

Yeni Smart Launcher’ i telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir ve otomatik olarak  bir önceki sürüm olan Smart Launcher 3′ ün yerine güncellemesiyle yeni sürümü kullanabilirsiniz.

Android Smart Launcher 5′ in özellikleri

Yeni Smart Launcher 5 ile , akıllı telefonların ana ekranı üst kısmında , zamanı, hava durumunu , alarmları ve bununla birlikte yaklaşan takvim randevularını gösteren yeni bir saat tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca arama çubuğunun uygulama alanının altındaki ekranın altına taşınması ve arama sayfasının yeniden tasarlanmış ve düzen içermesi ile temanızda yeni kişiler oluşturabilir ve hesaplamalar yapabilirsiniz. Bununla birlikte yeni Smart Launcher 5 ile seçilen duvar kağıdına bağlı olarak tema renginiz bu yönde otomatik olarak değişecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir