Anlık mesajlaşma uygulamalarının yaygınlaşması ve artması ile beraber Skype’ın eski popülerliği kalmadı diyebiliriz. Ancak yinede şirket uygulamaya gösterdiği güncelleme desteği ile uygulamayı diri tutmaya devam ediyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Skype uygulaması için okundu bilgisi kapatma ayarlarının nasıl yapılacağından bahsedeceğiz. Skype üzerinde gönderdiğiniz bir mesajın okunup okunmadığını görmeniz mümkün oluyor. Aynı şekilde gelen mesajıda okuyup okumadığınız karşı tarafa bilgilendiriliyor. Ancak Skype okundu bilgisi kapatma özelliği sayesinde bu durumu kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Okundu bilgisi ayarını tamamen kapatarak size gelen mesajların okuduğunuzu gizlemiş olabileceksiniz.

Android Skype’te Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

skyppe 1537472770

Skype indir – Android

Skype üzerinden okundu bilgisini kapatmak istiyorsanız, ilk olarak Skype uygulamasına giriş yapın. Uygulama ana ekranı üzerindeyken Skype profiliniz bölümüne erişin. Burada sağ üstte yer alan ayar ikonuna dokunun. Gelecek olan sayfada birçok ayarın yer aldığını göreceksiniz. Burada “Mesajlaşma” bölümüne girin ve bu kısımdan mesajlaşma ayarlarını değiştirebilirsiniz. Mesajlaşma ekranında yer alacak olan “Okundu Bilgisi” bölümünün hemen sağ tarafında yer alan butona basın. Bu işlem ile Skype için okundu bilgisini kolay bir şekilde kapatmış olacaksınız. Artık gelen mesajları okuduğunuz zaman karşı taraf bu durumu anlamamış olacaktır.

Ayrıca Mesaj Ayarları bölümünde yer alan Büyük Emojileri Görüntüle seçeneğini kapatırsanız, size gönderilen büyük emojilerin mesaj ekranında gözükmesini engelleyebilir ve bu sayede internet paketiniz için bir tasarruf sağlayabilirsiniz. Okundu bilgisi sadece gizlilik için işe yarayacaktır ve internet paketinize herhangi bir ek fayda sağlamayacaktır. Android Skype’ta okundu bilgisi kapatma ayarları bunlardan ibaret. Ancak iOS iPhone üzerinden Skype kullanıcısı iseniz yine benzer ayarları gerçekleştirerek Skype için okundu bilginizi kapatabilirsiniz.

Son olarak okundu bilgisini kapattığınız zaman sizlerinde attığınız mesajı karşı tarafın okuyup okumadığını artık görmeyeceğini hatırlatalım.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir