Android işletim sistemini kullanan ve minimal tasarımları tercih edenler için pek çok uygulama yerine kullanabileceğiniz Android için en iyi 5 minimal uygulama önerisini değerlendirebilirsiniz.

Brave tarayıcı

Brave, diğer tarayıcılarda yer almayan pek çok yerleşik özelliği desteklemektedir. Yüksek gizlilik, reklam engelleme, izleyici engelleme ve gizlilik odaklı web arama desteğine sahip olan Brave üstelik tüm bu özelliklerine göre oldukça hafif. Çoğu tarayıcıdan daha az pil kullanır ve ayrıca kullanımı daha kolaydır.

FairEmail

E-posta uygulamasında minimal ve sade tasarım isteyenlere ise FairEmail en güçlü seçeneklerden birisini sunuyor.  FairEmail en popüler e-posta istemcisi olmasa da en iyi minimal uygulamalar listesinde her zaman yer almayı başarıyor. Minimal kullanıcı arayüzü ve hafif özellikleriyle dikkat çeken FairEmail üstelik açık kaynaklı.

FiiNote

FiiNote, minimum not alma uygulamaları için büyük başarı yakalayan en iyi minimal uygulamadır. Basit kullanıcı arayüzü, gelişmiş özellikler ve senkronizasyon seçeneğiyle dikkat çeken FiiNote, böylece çoklu cihazlarda da kolaylıkla kullanılabiliyor.

Niagara Launcher

Niagara Launcher, telefonlardaki varsayılan Launcher uygulamalarına göre minimal bir alternatif. Hızlı, ancak verimli bir uygulama listesine sahip olan uygulamada, kaydırma ile ulaşılan özel bir ekran vardır. Bu ekranda ise en sevilen sekiz uygulama ana ekranda yer alır.

Overdrop

Hava durumu için bilgilere odaklanmak ve sade bir uygulama kullanmak isteyenler Overdrop uygulamasını tercih edebilir. Hava durumunu kontrol etmek isteyenler için en iyi minimal uygulamadan birisi olan Overdrop, 50 widget desteğine sahip.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir