Android cihazınıza dosya indiremiyorsanız lütfen yazımıza bakınız.

Günümüzde Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar ve tabletler neredeyse tüm işlerimizi yapmamıza yardımcı oluyor. Bazen Android cihazlarımızla internette geziniyoruz, bazen de haritaya bakarak yol tarifi arıyoruz ya da bazen boş zamanlarımızda oynuyoruz.

Android 11 beta nasıl indirilir?

Tüm bu işlerin dışında Android cihazlarımızda PDF dökümanlarını görüntüleme, e-posta eklerini görüntüleme, şarkı dinleme veya video izleme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyoruz. Ancak bazen tüm bunları yapmamıza engel olan sorunlarla karşılaşabiliriz. Donanım hatası yerine yazılım hatası ile karşılaşırsak çözüm bulmak için servise gitmemize gerek kalmayabilir. Bu yazıda Android dosya indirme sorunları ve bunların nasıl düzeltileceğinizi açıklayacağız.

Android dosya indirme sorunu nasıl düzeltilir?

  • Cihaz ayarlarınızın Uygulamalar bölümüne girin.
  • Uygulamalar listesinin sağ üst köşesinde üç nokta olacaktır. Bu üç noktaya tıklayın.
  • Ardından Sistem Yazılımını Görüntüle’ye tıklayın.
  • Artık sistemde kurulu tüm uygulamaları görmelisiniz.
  • Görünen programlar arasında Sistem Yöneticisini bulun.
  • Sistem Yöneticisi uygulamasına tıklayın, ardından Depolama’ya tıklayın ve ardından Önbelleği Temizle’yi seçin.
  • İşte tüm adımlar bu kadar.

Her teknolojik cihazda olduğu gibi Android cihazımızda da çeşitli sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunlardan biri olan Android dosyalarını indirme sorunu birçoğumuzun başını ağrıtıyor. Bu ara sıra Android dosya indirme hatalarına bir donanım arızası neden olduğunda, genellikle telefonunuzun veya tabletinizin onarılması gerekir. Ancak donanım hatası yerine yazılım hatası ile karşılaşırsak serviste çözüm aramamıza gerek kalmayabilir. Sadece bu adımları takip ederek bu sorundan kurtulabilirsiniz:

Android’de dosya indirme sorununu çözmek için önce Android cihazınızın ayarlarını girin. Ayarlar menüsünde Uygulamalar’a dokunun. Uygulama menüsü açıldığında, ekranı sola kaydırın ve üst kısımdaki “Tümü” sekmesine geçin. Telefonunuzda yüklü olan tüm uygulamalar, Tümü sekmesi altında listelenir. Bu uygulamalardan İndirme Yöneticisini bulun ve üzerine dokunun. Açılan pencerede Önbelleği Temizle’ye tıklayın.

Son olarak telefonunuzu yeniden başlatmayı unutmayınız. Dosyaları indirme sorununuz işlemle büyük ihtimalle çözülecektir. Eğer sorunu bu adımlarla çözemediyseniz cihanızınızı size en yakın olan yetkili servise götürmenizi ve profesyonel bir yardım almanızı öneririz. İleride başka bir sorunla karşılaşmamanız için cihazlarınızı sadece yetkili servislere götürmenizi öneriyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir