Android akıllı telefonlarda sesli görüşmeler yaparken, bu görüşmeleri dilerseniz kayıt altına alabilirsiniz. Bu kayıtları alarak depolamanızı sağlayan birçok üçüncü parti uygulama bulunuyor. Arama kaydı yapma uygulaması olarak piyasada birçok uygulama bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android için sesli aramaları kaydetmenize yarayan en başarılı uygulamaların listesini hazırladık. Telefonlar üzerinden GSM operatörler aracılığı ile yapılan telefon görüşmelerini kayıt altında tutmak bir suç değil. Fakat bu görüşmelerin karşının rızası olandan paylaşılması veya kötü amaçlar ile kullanılması çeşitli suç teşkil edebilmektedir.

Android ekosisteminin uygulama mağazası olan Google Play Store’da telefon görüşme kaydı yapmaya yarayan birçok işlevsel uygulama bulunuyor. Gelin şimdi bu uygulamalar arasında tercih edebileceğiniz en iyi görüşme kayıt uygulamalarına bakalım.

Telefon görüşme kaydı yapan Android uygulamalar 2020

  • Görüşme Kayıt – ACR
  • Arama Kaydedici (Appliqato)
  • Arama Kaydedici (Recorder & Smart Apps)
  • Çağrı Kaydedici
  • Call Recorder Automatic
  • Otter Voice Notes
  • SmartMob Smart Recorder
  • Smart Voice Recorder
  • Ses Kaydedici

Görüşme Kayıt – ACR

Android mağazasında 10 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan ACR, ücretsiz bir telefon görüşme kaydı uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. 3.8 ortalama puana sahip olan bu uygulama 7.9 MB boyuta sahip durumda. Süre sınırı olmadan çeşitli formatlarda kayıt yapmaya yarayan uygulama ayrıca Pro sürümü ile bulut depolama hizmeti de sunabiliyor.

Android için ACR indir

Arama Kaydedici

kayit2 1583573836

100 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan Appliqato’nun geliştirmiş olduğu Arama Kaydedici uygulaması ile dilediğiniz görüşmeleri kayıt altına alabilirsiniz. Kaydettiğiniz aramaları Google Drive ve Dropbox entegrasyonu sayesinde direkt bir şekilde bulut depolamaya da kaydedebilirsiniz.

Android için Arama Kaydedici indir

Arama Kaydedici (Recorder – Smart Apps)

kayit3 1583573846

Gelen aramaları yüksek kalitede kaydedebileceğiniz bu uygulama 10 milyon indirme sayısı ile ortalama 4.3 puan almayı başarıyor. Kayıtlarınıza not ekleme imkanı da sunan bu uygulama ücretsiz olarak kayıtları paylaşmanıza da olanak sağlıyor. Ayrıca WAV, MP3 ve AMR gibi birçok uzantıda arama kayıtları almanız mümkün oluyor.

Android için Recorder – Smart Apps indir

Çağrı Kaydedici

kayit4 1583573855

5 milyondan fazla indirme sayısına sahip olan Blackbox Çağrı Kaydedici uygulaması, profesyonel bir telefon görüşme kaydı uygulaması olarak karşımıza geliyor. Şifre koruması özelliği ile beraber Google Drive entegrasyonuna da sahip olan bu uygulama normal arama kaydı yapabilirken, WhatsApp, Skype ve diğer uygulamaların görüşmelerini desteklemiyor.

Android için Çağrı Kaydedici indir

Call Recorder Automatic

Dünya üzerinde milyonlarca indirme sayısına sahip olan Call Recorder Automatic ile telefon görüşmelerini kayıt altına alabilirsiniz. Bir görüşmeye başladıktan itibaren uygulama kayda başlıyor ve kayıt edilmiş olan tüm aramaları gruplandırıp paylaşabiliyorsunuz. Diğer yandan uygulama ile bilinmeyen numaraları da görebiliyorsunuz.

Android için Call Recorder indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir