Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en kullanışlı not uygulamalarını sizler için seçtik.

Papyrus

Papyrus akıllı telefonunuzu kağıt ve kalem yerine kullanmanızı isteyen türden bir uygulamadır. Galaxy Note serisi cihazlar için parmaklar, kapasitif ekran kalemi ve Samsung’un aktif ekran kalemi S Pen’de eşit derecede iyi çalışır. Diğer not uygulamalarıyla birlikte kullanılabilir ve belgelerinizi yazdırmak veya e-posta üzerinden paylaşmak için dışa aktarırsınız. Kolayca, Papirüs’ü bir tür sanal beyaz tahta olarak kullanmanın ilgi çekici olasılığını açan Chromecast desteği de var.

Color Note

Diğer uygulamalardan çok daha az iddialı olan ColorNote, yine de güçlü bir amaca hizmet ediyor. Bu, renklere göre düzenlenen ve ana ekranınıza widget olarak eklenen bir dizi not oluşturabileceğiniz bir tür dijital Post-It notudur. Bundan daha fazlası da var. İşleri Bitirme zaman yönetimi süreciyle uyumludur, bir parola ile korunabilir ve notlarınız da telefonunuz ve tabletiniz arasında senkronize edilebilir. Ancak ColorNote’un gerçekten üstün olduğu bir hızlı hafıza yardımı olarak.

OneNote

Microsoft’un not uygulamasını üstlenmesi, onu Evernote’un tacına en büyük meydan okuyucu haline getirme kapsamına sahiptir. Hızlı alışveriş listelerinden toplantı tutanaklarına kadar değişen notları işleyebilecek kadar esnek olan OneNote, yazılı veya yazılı form, görüntü veya sesli notları kabul eder. Hepsi dizine eklenmiş, aranabilir ve bulut senkronizasyonu yoluyla neredeyse her cihazda kullanılabilir. Etkileyici bir şekilde, telefonlarında ve tabletlerinde çoklu pencere moduyla da uyumludur, böylece aynı anda ekranda bir tane daha açıkken bu uygulamada çalışabilirsiniz.

Easy Notes

Easy Notes uygulaması, hem çekici hem de işlevsel olan temiz bir tasarıma sahiptir. Uygulama, basit hatırlatıcılardan karmaşık görevlere kadar ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar. Düşüncelerinizi, hatırlatıcılarınızı ve yaratıcı fikirlerinizi renkli kartlara yazabilir, çizebilir veya kaydedebilirsiniz. Birden çok arka plan rengi ve not defteri teması seçenekleri, notlarınızın asla sıkıcı olmamasını sağlar. Sezgisel arayüz, daha iyi bir not alma deneyimi için güçlü araçlar sağlar. Programınızı takip etmek için yerleşik takvim görünümünü kullanın veya anahtar kelimeler, etiketler, ses, hatırlatıcılar veya renkli arama kullanarak tüm notlarınızı hızla filtreleyin.

Favori Not Alma Uygulamanızla Organize Olun

Not alma uygulamaları tamamen özelleştirilebilirlik ve verimlilikle ilgilidir. Not uygulamanıza alternatifler arıyorsanız, aralarından seçim yapmak zorunda olduğumuz seçeneklerden memnun kalacağınızı düşünüyoruz. İster tamamen dijital bir deneyim ister geleneksel bir not defterine daha çok benzer bir şey arıyorsanız burada herkes için bir şeyler var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir