Bir dönemin rekor kıran platform oyunu olan Among Us’un yeni oyunundan bazı bilgiler gelmeye başladı. Özellikle platform yapısı ile ve basit oynayışı ile milyonlarca oyuncuya erişen Among Us, önemli bir probleme dair açıklamalarda bulundu. Among Us basit yapısına rağmen oldukça başarılı olmuş bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle pandemi döneminde oyunculardan büyük bir ilgi gören oyun, büyük bir beğeni kazanmayı başarmıştı. Among Us gerek platform çeşitliliği gerekse takım oyunu ile basit oynayışı sayesinde saatlerce oyuncuları oyunda tutabiliyordu. Ancak oyun bir süredir bir problem ile karşı karşıyaydı. Geliştiriciler ise problemin çözüleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu.

Among Us’ın büyük problemi çözülüyor

5

Among Us mobil platformlarda ücretsiz olurken, masaüstü için Epic Games Store üzerinde 8 TL fiyat etiketine sahip durumda. Oyun basit yapısı ile en düşük sistem gereksinimlerine sahip bilgisayarlarda bile oynanabilir yapısı ile milyonlara erişebiliyor. Lobilerin kontrolünü kullanıcılara vererek oyuncuların istediği modu oynamasına engel olan probleme yönelik geliştiricilerden sonunda hamle geldi. Diğer yandan oyunda bazen yer alan O2 görevi hatasının da bilinen hatalar arasında yer aldığı açıklandı. Bu hata listesi ile geliştirici ekibin üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü şu sıralarda, sorunların çözüleceği ifade ediliyor.

Diğer yandan ekip tarafından daha önce Among Us 2 oyununa dair bir açıklamada yapılmıştı. Ancak bu oyunun sadece planlama aşamasında olduğu ifade edildi. Bir süre sonra ise oyunun iptal edildiği açıklaması gelmişti. Oyunun mevcut mantığına göre ikinci oyunun 3D olacağına dair bazı fikirleri de ortaya çıkmıştı. Ancak ekip tarafından böyle bir planın şu an için olmayacağı ifade edildi. Epic Games Store tarafından bir süre ücretsiz olan Among Us şu an 8 TL fiyat etiketi ile satışta olmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir