Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde zarar gören vatandaşlara yardım için Atv , Star Tv, Kanal D, Show Tv, TV8, Fox Tv, TRT ve Kanal 7’de yayınlanan “Türkiye Tek Yürek” programında 50 milyarlık bağışıyla Yeni Çamoluk Otomotiv damgasını vurdu. Yardım miktarının eski para birimine göre söylenmesi sosyal medyada gündem oldu.

strongamd software adrenalin 23 2 1 surucu guncellemesi geldistrong 5

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere 10 ili etkileyen deprem için ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin yardımlarıyla bağış toplandı. Gerçekleştirilen  kampanyada  115.1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldığı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildiği duyuruldu.

Bu yardımlar arasında en çok dikkat çeken “Yeni Çamoluk Otomotiv” şirketinin 50 milyar TL değerinde bağış yapması oldu. Hamit Duras’ın bağışladığını söylediği  50 milyar TL bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi. Şirketi daha önce duymayan çok sayıda kişi ise Yeni Çamoluk Otomotiv hakkında bilgi edinmek için arama motoru olan Google’a akın etti.

Bağış Yanlış Anlaşıldı

Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv şirketinin yapmış olduğu bağışıyla ilgili yanlış anlaşılmanın ardından açıklama yaptı. Duras, yaptığı bağışın 50 milyar TL değil 50 bin TL olduğunu ifade etti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir