Google’ın resmi duyurusundan önce Amazon’da yer alan bir ürün sayfası Google Pixel Tablet’e dair detayları paylaştı. Amazon’daki ürün sayfasına ise artık ulaşılamıyor. Kullanıcılar Google Pixel Tablet ile ilgili tüm detayların en kısa zamanda resmiyet kazanmasını ve sunulmasını bekliyor.

google-pixel-tablet

Amazon Japonya’da yer alan ürün sayfasında yer alan bilgilere göre Google tableti, 11 inç büyüklüğündeki ekranı ile kullanıcı karşısına çıkacak. Tabletin özellikleri arasında Tensor G2 işlemci, 8 GB Ram ve 256 GB depolama alanı yer alıyor.

Bilgilere göre tabletin, 2560 x 1600 pixel çözünürlükte LCD ekranı 500 nit maksimum parlaklık seviyesine ulaşabiliyor. Tablet üzerinde 12 saat boyunca internetten video oynatabilmek mümkün. Tabletin ekran özellikleri arasında USI 2.0 desteği de mevcut. Google Pixel tabletin kullanıcı karşısına çıkacak diğer özellikleri arasında ön ve arkada 8 megapiksel kameralar, dört hoparlör, üç mikrofon, USB-C girişi ve Wi-Fi 6 desteği de yer alıyor.

Google Pixel Tablet’in fiyatı ne kadar olacak?

Ürün sayfasına göre Google tabletin 128 GB fiyatı 79 bin 800 yen (11 bin 533 TL) olarak yer alıyor. Daha önce sızan bilgiler arasında tabletin Avrupa fiyatının 600 Avro olacağı söylenmişti. Google Pixel Tablet’in çıkışına dair henüz net bir tarih yer almasa da ürün sayfasında tabletlerin 20 Haziran’da teslimatlarının başlayacağı görülüyor.

pixel-tablet

Geçtiğimiz yıl yapılan I/O etkinliğinde Google Pixel Tablet hakkında ilk detaylar paylaşılmıştı. Tablet hem şarj istasyonu hem de hoparlör işlevi görecek olan bir dock ile birlikte gelecek. Bu sayede kullanıcı Pixel Tablet’i Amazon Echo Show gibi bir hoparlör olarak kullanabilecek. Google daha önce tabletin dört renk seçeneği ile kullanıcı karşısına çıkacağını açıklamıştı.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir