Amazon ve Embracer Group, Yüzüklerin Efendisi temalı bir MMO RPG oyununun geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını duyurdu. Bu oyunun arkasında, New World oyununun stüdyosu yer alacak.

Oyun Henüz Erken Geliştirme Aşamasında

Yapılan duyuruya göre, oyun PC ve konsollara çıkacak. Henüz erken geliştirme aşamasında olan oyunda, “Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi edebi üçlemesinin sevilen hikayelerini içeren, Orta Dünya’da geçen açık dünya MMO macerası” sunulacak. Amazon Games Orange County stüdyosu, bu projenin arkasında yer alacak. Ancak, internet kullanıcıları şu an için bu duyuruya biraz temkinli yaklaşıyor.

Amazon Yeni Bir Yüzüklerin Efendisi MMO RPG Oyunu için Çalışıyor

LOTR MMO İçin Henüz Çıkış Tarihi Belirsiz

Embracer, geçtiğimiz yıl Middle-earth Enterprises’ı satın alarak Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve Hobbit ile ilgili dünya çapındaki yasal hakları elde etmişti. Öte yandan, Amazon, geçen yıl Tencent ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle başka bir The Lord of the Rings MMO oyununu iptal etmişti. Bu açıklamaların yanı sıra, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi konusunda başarısız olduğu belirtilse de, Yüzüklerin Efendisi temalı bir MMO oyunu oldukça heyecan verici bir gelişme olarak görülüyor. Şu an için oyunun çıkış tarihi veya ismi hakkında net bir bilgi bulunmamakta. Oyun henüz erken geliştirme aşamasında olduğundan, tahmini olarak 3-4 yıl gibi bir süre beklememiz gerektiği söylenebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir