Amazon Türkiye yeni iade politikasını açıkladı. Amazon Türkiye, Prime aboneliğe üye olmayan müşterilerinden iade ücreti talep edeceğini açıkladı.

Evden teslim alma ile Kolay Gelsin aracılığı ile yapılacak iadeler için 24,90 TL, Aramex aracılığıyla evden teslim alma yoluyla yapılacak iadeler için 24,90 TL ve MNG Kargo aracılığı ile şubeden teslim alma yoluyla yapılacak iadeler için ise 4 TL iade ücreti talep edilecek. İade işlemini kötüye kullanan sebebiyle yapıldığı düşünülen bu yeni politika, geçen aylarda Prime aboneliğine zam yapıldıktan sonra geldi. Prime aboneliğinin aylık ücreti ise 39 TL olarak belirlenmişti.

Amazon Türkiye, “2020 yılında Türkiye’de hizmete girmesinden bu yana Prime’ı üyelerimiz için daha da değerli hale getirmek adına yatırımlarımızı sürdürdük. Hızlı, ücretsiz, sınırsız Prime teslimatına daha fazla ürün seçeneği ekledik, ücretsiz ertesi gün teslimat yapılan il sayısını 17’den 50’ye çıkardık, ‘Çok Al, Az Öde’, randevulu teslimat ve indirimlere erken erişim gibi yepyeni avantajları üyelerimize sunduk. Prime ile üyelerimize benzersiz avantajlar sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“Ayrıca Prime Video içerisinde, ‘Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’ gibi Amazon Originals içeriklerinin sayısını artırırken, 2022 yılında Türkiye sinemalarının en çok izlenen filmi olan Bergen ve ilk yerli Amazon Originals filmi ‘Rüyanda Görürsün’ de dahil birçok film ve diziyle içeriğimizi zenginleştirdik. 25 Nisan itibarıyla Prime hizmetimizin aylık üyelik fiyatını 39 TL olarak güncelliyoruz. Bu yeni fiyat, yeni üyeler için 25 Nisan’dan, mevcut Prime üyelerimiz için 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren geçerli olacaktır. Bu, Türkiye’de Prime’ın hizmete girdiği 2020 yılından bu yana yapılan ilk değişikliktir. Prime ile üyelerimize benzersiz avantajlar sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir