Amazon Türkiye ülke müdürü olan Richard Marriott tarafından artan dolar kuruna karşılık önemli bir soru yöneltildi. “Amazon Prime’a zam gelir mi?” endişesi kullanıcılar arasında konuşulurken, Amazon tarafından bu konuya dair beklenen açıklama geldi. Richard Marriott tarafından Bloomberght’ye verilen bir röportajda gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. Türkiye’de verdikleri hizmetten ve müşterilerin olan ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirten Richard, gideren popülerleşen Amazon Prime abonelik sisteminin paket fiyatına zam gelip gelmeyeceğine dair soruları da yanıtladı.

Amazon Prime’a zam gelecek mi?

30

Bu soruya karşılık ülke müdürü tarafından “Tüm Amazon.com.tr müşterilerinin geniş bir yelpaze içerisinden seçebilecekleri kaliteli ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olmasını sağlamak adına sürekli çalışıyoruz. Ürün veya hizmetlerimizin fiyatını artırmayı her zaman son seçenek olarak değerlendiriyoruz.” Cevabı verildi. Bununla beraber fiyatın bir süre daha böyle kalacağı belli olmuş oldu.

En hızlı büyüyen pazarlardan olan Amazon Türkiye için yapılan açıklamalarda “Her ay eklediğimiz yeni içeriklerle seçkimizi her zaman yeni tutarak, herkesin zevkine uygun içeriklere ulaşmasını sağlıyoruz. Prime Video’da 1 numara oldu. Benzer bir biçimde Prime Gaming’e de özellikle Türkiye’deki oyun severler tarafından inanılmaz bir ilgi var. Hatta Türkiye, Prime Gaming’e üyelik açısından dünya çapında Amazon’da en hızlı büyüyen pazarlardan biri haline gelmiş durumda. Türkiye’deki Prime Gaming üyeleri arasında en popüler oyunlarda ise League of Legends, GTA ve FIFA öne çıkıyor.” Şeklinde açıklamalar yapıldı. Ayrıca Amazon Prime’ın dünya kapsamında 200 milyondan fazla abonesi olduğu da belirtildi.

Türkiye’deki diğer planlarına yönelik ise “Diğer tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye için de uzun vadeli bir stratejimiz var. Planlarımız her zaman müşterilerimize daha iyi hizmet vermeye, ürün seçeneklerimizi artırmaya, hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleri sunmaya odaklanıyor. Önümüzdeki yıllarda müşteri deneyimini daha da iyileştirecek ve satış ortaklarımızın Türkiye’deki işlerini büyütmelerine yardımcı olacak projelerimizi de hayata geçireceğiz.” Açıklamaları yapıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir