Amazon, ayrıcalıklı üyelik sistemi Amazon Prime’a zam yaptı. Fiyatı daha önce ayda 7,90 TL olan Prime üyeliği, artık ayda 39 TL olarak sunacak. Amazon, bu zam hakkında açıklama yaparak, Prime üyelerinin alışveriş avantajlarının yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming’e yaptıkları ve ayrıca zammın nedeni olan gelişmeleri duyurdu.

Amazon Prime'ın Yeni Fiyat Artışı

Ertesi Gün Teslimat Artık 50 Şehirde

Prime üyeliğiyle birlikte ertesi gün teslimat hizmeti sunan Amazon, hizmet verdiği şehir sayısını 17’den 50’ye çıkardı. Bu hizmet için artan lojistik bağlantılar ve vergiler maliyetleri yükseltmiş.

Amazon Türkiye’den gelen açıklama şöyle:

“Prime, Amazon’un tasarruf, kolaylık ve eğlenceyi bir arada sunduğu üyelik hizmetidir. 2020 yılında Türkiye’de hizmete girmesinden bu yana, Prime’ı üyelerimiz için daha da değerli hale getirmek adına yatırımlarımızı sürdürürdük. Hızlı, ücretsiz, sınırsız Prime teslimatına daha fazla ürün seçeneği ekledik, ücretsiz ertesi gün teslimat yapılan il sayısını 17’den 50’ye çıkardık, “Çok Al, Az Öde”, randevulu teslimat ve indirimlere erken erişim gibi yepyeni avantajları üyelerimize sunduk.

Ayrıca Prime Video’da, “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” gibi Amazon Originals içeriklerinin sayısını artırırken, 2022 yılında Türkiye sinemalarının en çok izlenen filmi olan Bergen ve ilk yerli Amazon Originals filmi “Rüyanda Görürsün” de dâhil birçok film ve diziyle içeriğimizi zenginleştirdik.

25 Nisan itibariyle Prime hizmetimizin aylık üyelik fiyatını 39 TL olarak güncelliyoruz. Bu yeni fiyat yeni üyeler için 25 Nisan’dan, mevcut Prime üyelerimiz için 25 Mayıs’tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren geçerli olacaktır. Bu, Türkiye’de Prime’ın hizmete girdiği 2020 yılından bu yana yapılan ilk değişikliktir.”

Amazon Türkiye”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir