Mayıs ayı içerisinde yeni yapımlar ve popüler yapımların yeni sezonlarını aboneleri ile buluşturacak olan Amazon Prime Video için Mayıs takvimi yayınlandı.

Türkiye’ye yönelik hizmetlerini artırmak isteyen Amazon, yeni platformu üzerinde pek çok farklı orijinal yapıma yer vermeye hazırlanıyor. Kullanıcılara Gaming dahil olmak üzere ayda 7.90 TL üzerinden abonelik imkanı sunan Amazon Prime Video servisinde, bu ay itibari ile The Wild adlı dizinin ikinci sezonu yayınlanacak. İlk sezonu ile büyük beğeni toplayan ve kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran dizide, ikinci sezonda hikaye kaldığı yerden devam edecek.

İşte Amazon Prime Video Mayıs takvimi 

The Wilds S2 – 6 Mayıs

6 Mayıs cuma günü itibariyle platformda yer alacak olan dizinin ikinci sezonunda adada mahsur kalan bir grup genç kızın yaşadığı olaylar anlatılmaya devam edecek. İlk sezonu ile büyük ilgi gören dizide hikaye 2. sezon itibarı ile kaldığı yerden devam edecek. 

Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls – 13 Mayıs

Aristo’nun maceralarını anlatacak olan yeni dizi, doğaçlama olması nedeniyle tüm dünya genelinde ilgi ile takip ediliyor. Farklı dizi türünü Türkiye’de ilk olarak uygulayan platformlardan bir tanesi olan Amazon Prime, eğlenceli ve keyifli dizi izlemek isteyenlere yeni bir seçenek sunuyor.

Lovestruck High S1 – 18 Mayıs

18 Mayıs tarihinde ilk sezonu ile yayınlanmaya başlanacak olan program, reality flört programı. 15 bekar İngiliz gencin 100 bin dolarlık ödülü almak ve hayatının aşkını bulmak için yarışacak reality programı, en çok izlenen içeriklerden birisi olmaya aday.

Night Sky S1 – 20 Mayıs

Uzay ve zaman odaklı olarak kurgulanan ve bilim kurgu türünde dizi, şu andaki en iyi seçeneklerden bir tanesi. Night Sky, ilk sezonu ile 20 Mayıs tarihi itibari ile platformda yer almaya başlayacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir