Yayınlanan ekran görüntülerine bakıldığında popüler antivirüs yazılımı Microsoft Defender’ın artık sadece Windows 11’de değil, aynı zamanda diğer platformlarında da çalışacağı belirtildi. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft’un Microsoft Defender uygulamasını gelirmiş olduğu artık herkes tarafından bilinen bir durumdur. Şirketin kendi antivirüs yazılımı daha önce Windows Defender olarak biliniyordu. Yeni antivirüs uygulamasının son sürümünün nasıl görüldüğüne dair olan görüntüler de daha şimdiden internette geziyor. Windows Defender, Windows 8’de ortaya çıktı fakat tam olarak Windows 10 ile popüler oldu. İşletim sisteminin bu sürümünde, bilgisayarınızı kötü amaçlı herhangi bir yazılımdan korumak için en iyi çözümlerden biri olarak kendini konumlandırmıştı. 

17 3

iOS, macOS ve Android’i de koruma altına alabilecek

Windows 10 sürüm 2004’ten başlayarak, bu antivirüs yazılımının adı Microsoft Defender olarak değiştirildi. Şu an için WPF’de (Windows Presentation Foundation) sadece  Windows’ta değil, iOS, macOS ve Android gibi diğer platformlarda da çalışma özelliğine sahip bir uygulama tarafından geliştirildi. Aggiornamenti Lumia, Windows 11 ve Android için Microsoft Defender’ın son sürümü hakkında bir görüntü aktarıldı. Uygulama son derece modern bir görünüme sahip ve Windows 11’in yeni tasarımıyla gözüküyor. Herhangi bir yere bağlı olmayacağı için işletim sistemini güncellemeleri ile beraber Microsoft’un güncelleme sunmasını beklemeden, yeni özellikler eklenmesi de daha kolay olacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir