Hem bireylerin hem de şirketlerin kullanabilecekleri şekilde tasarlanmış olan TakeOff, Instagram gönderilerinizin maksimum kullanıcıya ulaşması için en doğru hashtag’ler ile otomatik zamanlama yapabilen ücretsiz ve akıllı bir Instagram zamanlayıcısıdır.

Şimdilik beta olarak kullanımda olan TakeOff, an itibarıyla 100 binden fazla Instagram üyesi tarafından kullanılıyor. Ayrıca uygulama üzerinden yaklaşık 50 binin üzerinde gönderi zamanlanmış ve yüklenmiş durumda.

TakeOff

Sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan TakeOff, takipçilerinizin davranışlarını analiz ederek, otomatik olarak gönderilerinizin yayınlanacağı en iyi saatleri ayarlayabiliyor. Bunun yanı sıra gönderilerinizin en fazla kişiye ulaşması için de en iyi hashtag’leri size tavsiye ediyor.

Otomatik zamanlayıcının yanı sıra TakeOff manuel zamanlama özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde arkadaşınızın doğumgünü ya da ürün lansmanı gibi gönderileri ne zaman yayınlamak isterseniz, tercih ettiğiniz tarih ve zamanı kendiniz ayarlayabiliyorsunuz.

TakeOff

TakeOff Nasıl Kullanılır?

Kullanımı oldukça basit olan TakeOff‘a mevcut Instagram hesabınızla giriş yapabiliyorsunuz. Ekranın sağ alt köşesinde göreceğiniz ‘Ayarlar‘ düğmesini kullanarak gün içerisinde yayınlamak istediğiniz gönderilerin sayısını belirledikten sonra uygulama sizi gönderilerinizi zamanlamak için kullanacağınız bir panoya yönlendirecek. Bu panoda bir resme tıklama veya resim kütüphanesinden seçme şansını bulacaksınız.

Zamanlamak istediğiniz resmi seçtikten sonra ‘tanım‘ gireceğiniz bir ekrana gidecek ve tanıma bağlı olarak ekleyebileceğiniz hashtag tavsiyelerini alabileceksiniz. Bu hashtag’lerden hepsini seçebilir ya da aralarından sadece bir kaç tanesini de gönderinize ekleyebilirsiniz.

TakeOff Gönderi Akışı

TakeOff

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra TakeOff, gönderiyi ne zaman yayınlamanız gerektiğini size bildirecek. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey ise panonuza erişerek, resme tıklamak ve Instagram’da yayınlamak olacak.

Gönderinizin üzerine dikkatleri çekerek daha fazla kullanıcıya ulaşmanızı sağlayan akıllı Instagram zamanlayıcısı TakeOff‘u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca uygulama hakkında fikir sahibi olmak için TakeOff tanıtım videosunu izlemenizi öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir