Apple, yeni nesil gerçek kablosuz kulaklıkları AirPods Pro 2 sadece 1 haftada 4 milyondan fazla sattı. İşte konuyla ilgili detaylar;

Apple Reality Pro ve AirPods Pro 2 geliyor

Apple, yalnızca akıllı telefon pazarında lider bir isim değil, aynı zamanda akıllı saat segmentinde ve hatta gerçek kablosuz kulaklık kategorisinde de önemli bir oyuncu. Yeni bir rapor, AirPods Pro 2’nin piyasada büyük bir yükselişe geçtiğini gösteriyor.

AirPods Pro 2 satışları yükselişe geçti!

AirPods Pro 2’nin satış rakamlarına ait veriler Canalys’in ikinci nesil AirPods Pro’nun piyasada merakla beklenen raporundan geliyor. Apple hayranları yeni AirPods Pro modellerini heyecanla bekliyor ve son derece popüler olan AirPods Pro’nun yeni nesli büyük satışlar görüyor. Apple sadece bir hafta içinde 4 milyon satış rakamına ulaştı. Apple, bu yılın üçüncü çeyreğinde 0,9 pazar payıyla yaklaşık 23,8 milyon işitme cihazı sattı.

Özellikle, bu, geçen yılın aynı çeyreğine göre% 4’lük önemli bir büyümeyi temsil ediyor. Bu miktarın 4,2 milyon doları 2022’nin üçüncü yılında ödenecek. Bu çeyrekte yalnızca AirPods Pro 2 ile üretildi. İkinci nesil model 7 Eylül’de duyuruldu ve 23 Eylül’de satışa çıktı. Ay sonuna kadar bir günde AirPods Pro 2 ile ortalama yarım milyondan fazla birim satan şirket, bu arada Samsung’un Galaxy Buds 2 Pro’su bu yılın üçüncü çeyreğinde düştü.

Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir