En iyi DeFi borsalarından birisi olarak görülen PancakeSwap, bugüne kadar sayısız projenin başlangıç noktası oldu. Bu nedenle borsada listelenmesi beklenen projeler yakından takip edilirken bu projeler için beklentiler de yükseliyor. İşte Ağustos 2022’de PancakeSwap’ta listelenmesi beklenen 6 kripto para.

Metaverse projeleri ve alabileceğiniz platformlar

PancakeSwap’ta listelenmesi beklenen 6 kripto para

Battle Infinity (IBAT)

Battle Infinity için başlatılan ön satış sona erdi. 90 gün sürmesi planlansa da 66 günde sona eren ön satış sonrasında 16.500 BNB toplandı. İlk günden itibaren güven veren bir proje olarak dikkat çeken Battle Infinity ekibi, PancakeSwap ile yeni bir adım daha atabilir.

Tamadoge (TAMA)

PancakeSwap’ta listelenebilecek diğer token ise Tamadoge (TAMA). Tamadoge, piyasadaki en yeni meme coinlerden birisi. Tamadoge temelde kullanıcıların köpek besleme prensibine dayanıyor. Köpekler, daha sonrasında ise diğer oyunculara karşı savaşlarda kullanılıyor. Kazananlar ise TAMA ödüllerine sahip oluyor. Maksimum arz 2 milyar dolarla sınırlandırılmış Tamadoge şu anda beta ön satışı sürüyor. Token CEX ve DEX listelerine de yer alacak.

BabyApeCoin (BAPE)

Ağustos 2022’de dikkat çeken bir diğer yeni kripto para birimi ise BabyApeCoin. BAPE, şu anda en popüler kripto para birimlerinden biri olan Yuga Labs’ın ApeCoin’in başarısından yararlanmayı ve böylece kısa süre içerisinde yüksek değerlere ulaşmayı amaçlıyor.

Sleep Care (SLEEP)

Yenilikçilik, kripto para sektöründe her zaman ilgi gören ve kazandıran bir alan oldu. Bu kapsamda ise yeni ve ilgi çeken projelerden birisi de Sleep Care. Sleep Care, Binance Smart Chain üzerinde geliştirilen bir sistem ve kullanıcıların uyku ile kazanç elde etmesini sağlıyor. Kullanıcıların akıllı telefonu aracılığıyla uyku verilerini toplayan proje, katılımcıları SLEEP jetonlarıyla ödüllendiriyor.

DaoVerse (DVRS)

DaoVerse, blok zinciri tabanlı bir proje.  DaoVerse, ilk kez BitMart’ta listelendi ve başarılı bir süreç geçirdi. Bu nedenle pek çok kripto para yatırımcısının radarında.

Avoteo (AVO)

Ağustos 2022’de PancakeSwap’ta listelenmesi beklenen bir diğer kripto para birimi Avoteo. Avoteo, blok zincirine dayalı bir kitle fon platformu. Blockchain’i küresel olarak girişimlerin finansman sürecine entegre etmeyi planlayan Avoteo, bu konuda başarılı bir sisteme sahip.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir