Age of Empires 2 için 25 yıllık aranın ardından yeni bir genişletme duyurusu geldi. İşte efsane oyun için yapılan ilk işlemler…

Gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunları özellikle MOBA türünün etkin olması nedeniyle arka planda kaldı. Espor oyunları ve oyuncularıyla başlayan yeni oyun akımına rağmen pek çok kişi hala bu oyunları severek oynamaya devam ediyor. Bu oyunlardan birisi de Age of Empires 2. Efsanevi oyun için 25 yıllık aranın ardından yeni bir gelişme yaşandı.  Galipler ve Yok Olanlar olarak Türkçe’ye çevrilebilecek Victors and Vanquised genişletmesi resmen duyuruldu.

Age of Empires 2’ye 25 Yıl Sonra Güncelleme!
Age of Empires 2’ye 25 Yıl Sonra Güncelleme!

Age of Empires 2 Genişletmesi Neler Sunuyor?

Resmi tanıtıma göre Age of Empires 2 için yeni versiyon 14 Mart itibariyle oyunculara sunulacak. 19 senaryonun eklendiği yeni sürümde, Oda Nobunaga, Charlemagne, ve Ragnar Lothbrok da oyuna dahil ediliyor.

Yeni bir genişletme olmasına rağmen oyunda pek çok hatanın giderilmesi, yaşam kalitesi iyileştirmesi, müzik yenilikleri ve seslendirmeler yer alıyor. bu bakımdan Age of Empires 2 yeni sürüm ile birlikte çok daha iyi bir oyun deneyimi oyunculara sunulacak. Yeni genişletme paketinin ücreti 11 dolar. Şu anda Steam üzerinden ön siparişe açılan oyun için Türkiye’deki ön sipariş ücreti ise 6.20 dolar. Ancak kullanıcıların bu sürümü oynamak istemesi halinde Age of Empires II: Definitive Edition sürümüne de sahip olması gerekiyor. Bu oyunun ücreti ise şu anda yüzde 50 indirimli olarak 9.99 dolar.

Age of Empires 2 Victors and Vanquished tanıtımı

Yeni sürüm ile ilgili oldukça iddialı olan şirket, ““Galipler ve Mağluplar” ile heyecan verici bir yolculuğa çık! Ragnar Lothbrok, Oda Nobunaga, Şarlman ve çok daha fazlasıyla on dokuz destansı senaryoda oyna. Stratejin ve seçimlerin kaderini belirleyecek. Zaferi kucaklayan büyük bir galip mi olacaksın yoksa mağluplar kervanına mı katılacaksın? Hemen ön sipariş ve savaş meydanını fethetmeye hazırlan!” çağrısı yaparak oyuncuları tekrar oyuna çekmeye çalışıyor.

Bu özel pakette Türkçe seslendirme desteği bulunmasa da Türkçe altyazı ve arayüz desteği bulunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir